Max Divani

Max Divani talijanska je tvrtka koja se vrlo brzo etablirala zbog svoje vrhunske kvalitete ručno izrađenih sofa. Od samih početaka ističe se neprocjenjivom udobnošću u kombinaciji s jedinstvenim talijanskim stilom. U proizvodnji ovih predivnih sjedećih garnitura i fotelja sudjeluju najveći stručnjaci na području dizajna, stolarije, metala, tapeciranja i samog zanata izrade. Svi oni dižu Max Divani sofe na višu razinu kvalitete i pridonose ekskluzivnosti brenda.

Cilj ovoga brenda jest širiti luksuz majstorstva i originalnost talijanskog dizajna bez gubitka na udobnosti, zato su Max Divani sofe savršen spoj dizajna, kvalitete i udobnosti. Vjerni su svojoj tradiciji koju uspješno spajaju s najnovijim dizajnerskim trendovima, tehnološkim inovacijama u proizvodnji i istraživanju materijala.

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 29

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Kožni relax dvosjed AFFOGATO - Max Divani
 2. Kožni relax trosjed AFFOGATO - Max Divani
 3. Kutna garnitura MODULA - Max Divani
 4. Kožni trosjed SPECIALE sa bar elementom - Max Divani
 5. Trosjed BOGART - Max Divani
 6. Kožna kutna garnitura BOGART - Max Divani
 7. Kožni trosjed BUCCI - Max Divani
 8. Kožni tabure TOK - Max Divani
 9. Kožni dvosjed TOK - Max Divani
 10. Kožni trosjed TOK - Max Divani
 11. Kožna kutna garnitura LEONARDO - Max Divani
 12. Kožna kutna garnitura BUCCI - Max Divani
 13. Kožna kutna garnitura MAYON - Max Divani
 14. Kožna kutna garnitura STILE - Max Divani
 15. Kožna kutna garnitura ESPRIT - Max Divani
 16. Kožna kutna garnitura MARGE - Max Divani
 17. Kožna kutna garnitura TOK - Max Divani
 18. Kožni relax trosjed SAKAI - Max Divani
 19. Kožni relax dvosjed SAKAI - Max Divani
Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 29

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

Visokokvalitetna ručna izrada

Sve su ove ručno rađene sofe nastale iz ideje i kreativne osobnosti dizajnera koji spajaju eleganciju klasike i modernost trendova. Njihova vizija prelazi u ruke vrhunskih majstora koji zatim prenose ideju u djelo.Majstori stolari izrađuju drveni okvir koji se zatim upotpunjuje mekanom jezgrom od poliuretanske pjene i guščjeg perja kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Odabir kože i tkanina, obrada i šivanje dobivaju posebnu važnost jer je cilj proizvesti jedinstven komad namještaja. Na kraju različitih faza proizvodnje Max Divani ručno rađene sofe spremne su za posljednju fazu svoje pobjedničke utrke: prelazak ciljne crte izvrsnosti ulaskom u vaše domove.

Izbor stila i materijala Max Divani sofa

Dizajnerske kolekcije sofa i fotelja Max Divani nude vam na izbor razne kombinacije, stilove i materijale. Možete birati presvlaku od kože ili tkanine. Presvlake od tkanine precizno su krojene i šivane, a kožne presvlake izrađene su od najfinije sirovine dobro tretirane kako bi se održala mekoća, prirodnost i otpornost. Kada ste izabrali onu Max Divani sofu koja vam najviše odgovara, spremni ste za jedan dizajnerski komad koji će vaš dnevni boravak učiniti ljepšim.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje