Prijenosni radio JBL TUNER 2

SKU
Prijenosni radio JBL TUNER 2
789,00 kn
Prijenosni radio JBL TUNER 2 je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Od slušanja vijesti i prognoze, do glazbe i zabave, uživajte u svim svojim omiljenim radio postajama na digitalnim DAB / DAB+ i FM frekvencijama u kristalno čistom JBL Pro zvuku. Slušajte sve što volite: spojite JBL Tuner 2 na svoj pametni telefon ili tablet putem Bluetootha i brzo prebacite s radijske postaje na svoje popise za reprodukciju.

Tuner 2 ima ugrađenu bateriju koja omogućuje uživanje u omiljenim radijskim postajama do 12 sati. Brzo prilagodite svoje omiljene radio stanice pomoću 5 unaprijed postavljenih tipki i lako čitljivih podataka o stanicama na pomičnom LCD zaslonu.

Sadrži IPX7 certifikat vodootpornosti što znači da ga možete ponijeti svuda sa sobom, bez straha od naglog pljuska ili bilo kakvog prskanja tekućinom. Uživajte u slušanju satima: od vijesti i vremenske prognoze ujutro, do omiljene glazbe navečer.

Kristalno čist zvuk

Od vijesti i vremena do glazbe i zabave, uživajte u svim svojim omiljenim radio postajama na digitalnim DAB / DAB + i FM frekvencijama u kristalno čistom JBL Pro Soundu.

Bežični Bluetooth streaming

Slušajte sve što volite. Povežite JBL Tuner 2 sa pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetootha i brzo se prebacite s radija na popise za reprodukciju.

Do 12 sati reprodukcije

Budite uključeni duže. Ugrađena baterija omogućuje vam uživanje u omiljenim stanicama do 12 sati.

Više informacija
Proizvođač JBL
Bluetooth Da
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje