Reklamacije za poslovnicu

Iako se trudimo da do reklamacije kupljenih proizvoda ne dođe, ponekad se pogreška ipak potkrade. Kako nam je svaki kupac najvažniji i na prvom mjestu, tako nam je i cilj, da u što kraćem roku rješimo moguće reklamacije, kako biste mogli uživati u svom kupljenom proizvodu.

Ukoliko dođe do bilo kakve reklamacije na vaš kupljeni proizvod o istom obavijestite neposredno poslovnicu u kojoj ste proizvod kupili:

HARVEY NORMAN CROATIA

t: 01 556 62 00
e: recepcijazg@harveynorman.hr
Radno vrijeme: pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

Reklamacije za Internet trgovinu

Unaprijed se ispričavamo ako je vaš proizvod oštećen ili neispravan. U slučaju reklamacije molimo vas otvorite sve pakete i provjerite ispravnost svih dijelova. Jednostavnije je i brže poslati vam novi zamjenski dio, nego cijelu novu pošiljku.

Reklamaciju možete prijaviti telefonski ili putem maila. Obavezno nam navedite vaše osobne podatke, broj narudžbe i kontakt broj. Poštaljite nam i fotografije oštećenja jer ćemo jednostavnije zaključiti koji je dio došao oštećen, a ubrzat će se i proces narudžbe dijelova od dobavljača ukoliko je to potrebno.

HARVEY NORMAN - INTERNET TRGOVINA

t: 01 556 62 00; 0800 024 026
e: info@harveynorman.hr
Radno vrijeme: pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

Zahtjev za otkazivanje ugovora

ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM WEB TRGOVINE

Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od 14 dana. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupcu isporučen proizvod. Proizvodi ili grupe proizvoda koje kupac vraća moraju biti kompletni u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti. Više informacija o otkazivanju ugovora pročitajte u općim uvjetima poslovanja.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo Vam elektroničkom poštom.


· Formular za reklamacije ili povrat proizvoda.

· Uputstva za pravilnu pripremu fotografija zbog dokazivosti prijavljenje reklamacije.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje