Reklamacije 

Želimo istaknuti da se Harvey Norman Croatia d.o.o. trudi svim svojim kupcima isporučiti besprijekorno naručene proizvode. Unatoč navedenom moguće je da do oštećenja ipak dođe, bilo u transportu, dostavi ili jednostavno da proizvod takav dođe od strane dobavljača. Budući da su nam kupac i njegovo zadovoljstvo kupljenim proizvodom najvažniji, cilj nam je u što kraćem roku riješiti svaku Vašu reklamaciju.

Ukoliko Vaš kupljeni proizvod ima oštećenje/a molimo Vas da nas o navedenom obavijestite uz obvezno navođenje Vaših osobnih podataka /ime, prezime, adresa i kontakt tel. ili mail adresa/ i broj narudžbe. Također Vas molimo da nam priložite i nekoliko fotografija oštećenja i ambalaže /ukoliko je predmetno moguće/.

 

HARVEY NORMAN CROATIA

Adresa: V. Škorpika 34, 10 000 Zagreb
Tel.: 01 556 62 00
Email: info@harveynorman.hr
Radno vrijeme: pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

 

Zahtjev za otkazivanje ugovora

ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM WEB TRGOVINE

Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od 14 dana. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupcu isporučen proizvod. Proizvodi ili grupe proizvoda koje kupac vraća moraju biti kompletni u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti. Više informacija o otkazivanju ugovora pročitajte u općim uvjetima poslovanja.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo Vam elektroničkom poštom.


· Formular za reklamacije ili povrat proizvoda.

· Uputstva za pravilnu pripremu fotografija zbog dokazivosti prijavljenje reklamacije.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje