Robotski usisavač ECOVACS Deebot Ozmo 950

Posebna cijena 3.199,00 kn Redovna cijena 5.499,00 kn
-41%
-2300kn
Dostupno
SKU
143-227791

U periodu od 01.07. do 31.12.2021., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva otvarujete pravo na dodatne 3 godine dodatnog jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje.

Kako biste ostvarili pravo na dodatno jamstvo, potrebno je registrirati vašu kupovinu OVDJE. Ili prijavom na e-mail: prijava@timbonus.hr

Saznaj više
Više informacija
Proizvođač ECOVACS
Boja Tamno siva
Bežično vrijeme rada 200 min
Baterija 500 mAh
Garancija 2 godine
Dodajte Zaštita plus
PulaNa zalihi
ZagrebNa zalihi
Robotski usisavač ECOVACS Deebot Ozmo 950 je dostupan za kupit u koracima od 1

DEEBOT OZMO 950 kombinira mobilnost klasičnog robotskog usisavača sa snagom standardnog bežičnog usisavača.* Ima tri razine usisavanja tako da možete podesiti snagu usisa prema različitim zadacima i različitim vrstama podova. Zahvaljujući novom, snažnijem motoru i dugotrajnoj bateriji može usisavati i čistiti velike prostorije u jednom potezu. Unaprijeđena navigacijska tehnologija ne samo da mapira i skenira prostorije bolje nego i za prvi puta omogućava spremanje informacija za nekoliko razina podova.

Smart Navi 3.0. tehnologija mapiranja i navigacije
S najnovijom tehnologijom Smart Navi 3.0. DEEBOT skenira vašu kuću, stvara virtualnu kartu i prikazuje je na vašem pametnom telefonu. Imate li više od jedne razine poda za čišćenje? Nema problema! Unaprijeđena tehnologija navigacije vam omogućava pohranjivanje informacija za više razina.

OZMO tehnologija čišćenja
S OZMO sustavom čišćenja robot može u jednom potezu usisavati i brisati. Inovativna tehnologija vam omogućava podešavanje razine vlage za svaki tip poda – i to, prikladno, putem aplikacije.

Automatsko prepoznavanje tepiha
Vaš robotski usisavač i čistač prikladan je za tvrde podove i tepihe. Prepoznaje tepih i automatski pojačava snagu za teža čišćenja. DEEBOT automatski izbjegava tepihe kod brisanja te samo čisti/briše tvrde podove.

Više razina usisavanja
Ako se približava posebna prilika tada možete temeljito očistiti svoj dom. Normalna usisna snaga idealna je za svakodnevno čišćenje, ali kada je vrijeme za teža čišćenja DEEBOT OZMO 950 omogućava do 150% više usisne snage nego u standardnom načinu rada kako bi uklonio svu tvrdokornu prljavštinu.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje