Robotski usisavač ECOVACS Deebot OZMO T8 AIVI

SKU
143-243061
649,99 €
Dodajte
Robotski usisavač ECOVACS Deebot OZMO T8 AIVI je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaZadnji komadi

Robotski usisavač s detekcijom i prepoznavanjem objekata te video monitoringom

Robot za usisavanje i brisanje 2 u 1 s nadograđenom AIVI ™ tehnologijom donosi novu razinu interakcije i dubljeg čišćenja nego ikad prije.

Višestruke prepreke mogu se prepoznati automatski, možete reći zbogom robotima koji se od sada zaglave. - Istovremeno vakuumira i mete u jednom prolazu - AIVI ™

Nadogradnja za pametnije i brže prepoznavanje prepreka, tako da ne morate čistiti prije čišćenja - TrueMapping ™ - Nova precizna tehnologija za mapiranje vašeg doma s 2x većim rasponom i 4x preciznošću * - 3+ sata rada za neprekidno čišćenje velikih domova i područja.

Poboljšana AIVI ™ tehnologija 200% - veća brzina prepoznavanja i 60% smanjenje brzine zapletanja. Automatski izbjegava predmete i inteligentno predlaže dodatno čišćenje kako bi ponudio temeljitije performanse čišćenja.

Samostalno učenje putem AIVI™ - Uz podatke prikupljene u izvješću o čišćenju, DEEBOT OZMO T8 AIVI može se bolje prilagoditi kućnom okruženju i optimizirati način čišćenja.

 
Mapiranje na više katova - Skenirajte i spremite više karata različitih razina vašeg doma. Možete i prilagoditi mjesto gdje želite da DEEBOT čisti na svakoj karti.
 
 
Virtualne granice - Odredite ograničeno područje za DEEBOT čišćenje postavljanjem neograničenih virtualnih granica u vašem domu.
 
 
 
Baterija dugog trajanja - S baterijom 5200 mAh, usisavač čisti više od 3 sata po punjenju. Idealno za velike domove i prostore.
 
 
 
Visoko-učinkoviti filter - 3 sloja filtracije prašine 
 
 
 
Pokretnost - usisavač prelazi prepreke do 20 mm visine
 
 
Automatsko vraćanje na dock za punjenje kad je baterija slaba, i automatsko vraćanje na mjesto gdje je stao
 

U periodu od 01.10. do 31.12.2022., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje.

Kako biste ostvarili pravo na dodatno jamstvo, potrebno je registrirati vašu kupovinu OVDJE. Ili prijavom na e-mail: prijava@timbonus.hr

Saznaj više
Više informacija
Proizvođač ECOVACS
Boja Crna
Bežično vrijeme rada 180 min
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje