Robotski usisavač ECOVACS DEEBOT T9

SKU
143-273265
769,00 €
Dodajte
Robotski usisavač ECOVACS DEEBOT T9 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaNa zalihi
RijekaZadnji komadi

Najbolji DEEBOT postao je još bolji

Najneovisniji DEEBOT s otkrivanjem prepreka, poboljšanom funkcijom brisanja i ugrađenim osvježivačem zraka.

 

DEEBOT T9 je sljedeći korak u evoluciji pametnih robotskih usisavača i tehnologijom brisanja. Opremljen TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot sposoban je izbjegavati predmete i kretati se okolinom s izvanrednom preciznošću. U međuvremenu, zahvaljujući tehnologiji OZMO ™ Pro, DEEBOT T9 mete, briše i usisava dvostruko jačom snagom usisavanja u odnosu na prethodne modele (do 3.000 Pa). Bio to tepih ili tvrdi podovi, dlaka kućnih ljubimaca ili obična prašina, vaš će pod biti čist. Kada je vaša kuća čista, uživajte u svježem mirisu! Koristeći, prvi u industriji, ugrađeni osvježivač zraka, DEEBOT T9 održava vašu kuću svježom dugo nakon čišćenja, uklanjajući miris kućnih ljubimaca i ostale mirise. Odaberite između tri različita mirisa ili ga u potpunosti isključite. Odluka je na vama. Ponosi se mnoštvom nadogradnji, kao i uvođenjem novih značajki, DEEBOT T9 je vrhunsko iskustvo robotskog usisavača.

 

Optimalno rješenje za precizno čišćenje i zaštitu


Tehnologija sljedeće generacije omogućuje uređaju DEEBOT T9 da očisti svaki kut. Zahvaljujući nedavno ažuriranom TrueDetect 3D 2.0, on može bolje otkrivati prepreke i izbjegavati sudare u stvarnom vremenu s preciznošću većom nego ikad prije. Nadalje, poboljšana TrueMapping 2.0 tehnologija osigurava da razumije raspored okoline i glatko se kreće kroz nju bez obzira na osvjetljenje.

 

Precizna tehnologija 3D mapiranja koja doseže u svaki kutak vašeg doma

Kontrolirajte i prilagodite svoje čišćenje s bilo kojeg mjesta u novo dizajniranoj aplikaciji ECOVACS HOME. Uživajte u pametnijem i personaliziranijem iskustvu s trodimenzionalnom mapom koja snima stvarni pogled na vaš dom. Jednostavno se prebacujte između 2D i 3D prikaza kuća kako biste identificirali najbolji mogući put čišćenja.

 

Luksuzno iskustvo čišćenja koje vaš dom čini nevjerojatno mirišljavim

Osim uklanjanja dlake kućnih ljubimaca, DEEBOT T9 može ukloniti i miris kućnih ljubimaca. S ugrađenim osvježivačem zraka, najnovijim u industriji, DEEBOT T9 održava miris vaše kuće svježim i nakon dugog čišćenja. Možete i potpuno isključiti osvježivač zraka. Odluka je na vama.

 

Visoke performanse i učinkovito čišćenje

DEEBOT T9 mete, usisava i briše sve podne površine, uključujući tepihe i tvrde podove, zahvaljujući svojoj naprednoj OZMO ™ Pro značajci. S dvostruko jačom usisnom snagom u usporedbi s prethodnim modelima (do 3.000 Pa), može učinkovito ukloniti i najtvrdokornije mrlje. Sve dok radi još tiše zahvaljujući svom OZMO ™ Pro kompletu.

 

Naziv
DEEBOT T9
Razina buke
cca 67 dB
Vrijeme punjenja
cca 6,5 sati
Baterija
Li-ion, 5200 mAh
Vrijeme rada
cca 175 Min.
Veličina spremnika za prašinu
420 ml
Kapacitet spremnika za vodu
180 ml
Prijelaz pragova (s pločom za brisanje)
ca. 2.0 cm (1.3 cm)
Težina (neto)
3,5 kg
Dimenzije robota
353 x 353 x 93 mm
Težina pakiranja
6,6 kg
Dimenzije pakiranja
406 x 170 x 492 mm
Težina pakiranja (1 u 1)
7,2 kg
Dimenzije pakiranja (1 u 1)
418 x 182 x 507 mm
EAN EU
6943757600663

U periodu od 01.10. do 31.12.2022., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje.

Kako biste ostvarili pravo na dodatno jamstvo, potrebno je registrirati vašu kupovinu OVDJE. Ili prijavom na e-mail: prijava@timbonus.hr

Saznaj više
Više informacija
Boja Bijela
Proizvođač ECOVACS
Snaga 50 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje