Najbolji svjetski brand madraca

Kao predvodnik standarda kvalitete i udobnosti, Serta se u više od 90 godina postojanja proširila u više od 150 država i postala poznati svjetski brand proizvoda za spavanje. Ovaj vodeći brand kvalitetnih madraca nudi najnoviju tehnologiju i samo napredne, visokokvalitetne materijale koji pomažu poboljšati san milijuna ljudi diljem svijeta. Osim u spavaćim sobama,  proizvodi Serta sastavni su dio mnogih zdravstvenih ustanova, staračkih domova, no i ekskluzivnih hotelskih lanaca. Bez obzira koju kolekciju madraca gledali i koji madrac odabrali, on će biti dizajniran i proizveden u skladu sa strogim pravilima izvrsnosti.

Izvrsnost i kvalitetu svojih proizvoda odražavaju i u svojem sloganu "We make the worlds best mattresses". 

Madraci Serta pomažu riješiti 5 najčešćih problema sa spavanjem:

  1. okretanje,
  2. nedostatak potpore,
  3. osjećaj vrućine ili hladnoće,
  4. smetnje uslijed pokreta partnera,
  5. pomicanje madraca.

Provjerite ponudu >

 

Ako ne možeš spavati, broji ovce u glavi.

Jedna od najpoznatijih tehnika za lakše uranjanje u san postala je temelj na kojem je Serta izgradila svoju priču. Godine 2000. poznata ikonica Serta Counting Sheep prvi je put predstavljena javnosti. Vrlo je brzo postala jedna od najnagrađivanijih ikona brenda, predstavljajući kvalitetan san bez potrebe za brojanjem ovaca u mislima. Danas je ikona ove ovčice dio Sertine svjetske slave i sastavni dio cjelokupnog identiteta.

 
 

HOTELSKI LUKSUZ I SVJETSKI PRESTIŽ

Vlasnici Serta madraca u svojem domu dobivaju pravu hotelsku udobnost i luksuz. Naime, ovi madraci najtraženiji su i sastavni dio svjetskih, prestižnih hotelskih lanaca Hilton, Marriott, Intercontinental, Choice, Best Western, a mogu se naći i u Bellagio Las Vegasu.

Odabirom Serta madraca internacionalni luksuz dolazi u vašu spavaću sobu i omogućuje vam da spavate kraljevski.

 
 
Kraljevska visina i udobnost

VODEĆA TEHNOLOGIJA, NAJVIŠI STANDARDI

Zamislite život u kojem se svako jutro probudite svježi, odmorni i spremni za nove izazove. Zamislite život u kojem svaku noć lagano utonete u san, bez okretanja, bez namještanja u razne pozicije i bez bolova u leđima. Zamislite život u kojem vas pokreti partnera ne ometaju i ne bude. Zamislite da spavate s osmijehom, na luksuznom madracu na kakvome spavaju gosti ekskluzivnih hotelskih lanaca u svijetu.

Točno tako spavaju zadovoljni korisnici Serta madraca! Uz veliku ponudu i vrhunsku tehnologiju ovog vodećeg svjetskog branda svatko, bez obzira na preferirani položaj spavanja ili oblik tijela, pronađe idealni madrac za svoje potrebe. Uvjerite se sami u najviše standarde kvalitete i uronite u Serta udobnost!

 
 

ELEKTRIČNI KREVETI ZA JOŠ VIŠE OPUŠTANJA

Osim vrhunskih madraca koji se prilagođavaju obliku tijela pružajući mu optimalnu podršku i pritisak, Serta sa svojim električnim krevetima nudi novu razinu udobnosti. Krevet s električnom funkcijom omogućuje vam da se smjestite točno kako vam odgovara i prilagodite ga svojem željenom položaju. Oni su fleksibilni, a svoj san uljepšate jednostavnim pritiskom na gumb.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje