Set 2 jastuka TEMPUR COMFORT ORIGINAL

SKU
143-250907+250907
Posebna cijena 237,57 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 397,90 €
-40%
-160€
Set 2 jastuka TEMPUR COMFORT ORIGINAL je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Jastuk TEMPUR COMFORT ORIGINAL:

Udobnost mekoće i odgovarajuća podrška uhvaćeni u harmoniji - jastuk istodobno pruža mekoću i pruža odgovarajuću potporu glavi i vratu, bez obzira na položaj spavanja.

TEMPUR materijal od kojeg je izrađen jastuk COMFORT ORIGINAL ima mekšu formulu koja savršeno odgovara jedinstvenom obostranom dizajnu.

Blago izbočena strana jastuka, dok spavate na leđima, pruža dodatnu potporu glavi i vratu, dok je druga strana jastuka prikladna za spavanje na boku. Jastuk COMFORT ORIGINAL tako je univerzalan u pogledu navika spavanja.

Ako ste do sada samo zamišljali prostor koji vas oslobađa stresa i pritiska, prostor s osjećajem ugode i prostor u kojem bez bola blistate od užitka, onda ovaj prostor od sada može biti vaša spavaća soba. Jastuk COMFORT ORIGINAL poznata je robna marka TEMPUR, izrađena pod istim imenom, koja je sada sposobna ublažiti pritiske svih korisnika kućanstva doprinosom NASA-inih istraživanja.

Više od 30 000 medicinskih stručnjaka savjetuje upotrebu proizvoda TEMPUR. Preporučuju se svima koji pate od poremećaja spavanja ili imaju problema s bolovima u leđima, vratu i zglobovima. Bolnice, lječilišta i hosteli širom svijeta kupili su proizvode TEMPUR zbog njihove posebne značajke - smanjuje pritisak.

 

NAPOMENA: Samo navlaka jastuka se može prati. Jastuk dolazi zapakiran u vreći, a ne u kutiji.

Više informacija
Punjenje TEMPUR memorijska pjena
Antibakterijska navlaka Da
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje