Set 2 jastuka TEMPUR SYMPHONY

SKU
143-Set 2 jastuka TEMPUR SYMPHONY
Posebna cijena 184,48 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 355,43 €
-48%
-170€
Set 2 jastuka TEMPUR SYMPHONY je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Jastuk TEMPUR SYMPHONY:

Udobnost mekoće i odgovarajuća podrška uhvaćeni u harmoniji - jastuk istodobno pruža mekoću i pruža odgovarajuću potporu glavi i vratu, bez obzira na položaj spavanja.

TEMPUR materijal od kojeg je izrađen jastuk SYMPHONY ima mekšu formulu koja savršeno odgovara jedinstvenom obostranom dizajnu.

Koje su glavne prednosti jastuka SYMPHONY:

  • Blago izbočena strana jastuka, dok spavate na leđima, pruža dodatnu potporu glavi i vratu, dok je druga strana jastuka prikladna za spavanje na boku. Jastuk SYMPHONY tako je univerzalan u pogledu navika spavanja.

  • Ako ste do sada zamišljali samo prostor koji vas oslobađa stresa i pritiska, prostor s osjećajem ugode i prostor u kojem bez užitka blistate od užitka, onda ovaj prostor od sada može biti vaša spavaća soba.

  • Jastuk SYMPHONY prepoznata je robna marka TEMPUR, izrađena istoimeno, koja je sada sposobna ublažiti pritiske svih korisnika kućanstva doprinosom NASA-inih istraživanja.

  • Više od 30 000 medicinskih stručnjaka savjetuje upotrebu proizvoda TEMPUR. Preporučuju se svima koji pate od poremećaja spavanja ili imaju problema s bolovima u leđima, vratu i zglobovima.

  • Bolnice, lječilišta i hosteli širom svijeta kupili su proizvode TEMPUR zbog njihove posebne značajke - smanjuje pritisak.

  • Navlaka je odvojiva te se može prati na 60° C.

 

NAPOMENA: Samo navlaka jastuka je periva

Više informacija
Punjenje TEMPUR memorijska pjena
Antibakterijska navlaka Da
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje