Set krevet AMSTERDAM + podizna podnica + madrac BOWERY

SKU
Set krevet AMSTERDAM + podizna podnica + madrac BOWERY
1.248,00 €
Set krevet AMSTERDAM + podizna podnica + madrac BOWERY je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

SERTA Set krevet AMSTERDAM + podizna podnica + madrac BOWERY

Vaša spavaća soba dobit će nove standarde udobnosti s tapeciranim krevetom AMSTERDAM. Okvir kreveta u potpunosti je prekriven izuzetno kvalitetnom i izdržljivom tkaninom, što osigurava dugi vijek trajanja i bezbrižnu udobnost.

Osim toga, krevet ima ima podiznu podnicu koje vam omogućuje da u ladicu ispod njega spremite stvari koje vam nisu nužno potrebne.

Set uključuje : krevet , podiznu podnicu i SERTA madrac Bowery

Madrac BOWERY

  • Jezgra madraca sadrži bonell ovjes koji pruža vrhunsku izdržljivost, prvoklasnu udobnost i optimalnu podršku cijelom tijelu.

  • Visina 25 cm
  • Jezgra madraca okružena je slojem trajne PU pjene, što osigurava učinkovito prilagođavanje obliku i kretanju vašeg tijela.

  • Madrac ima zimsku i ljetnu stranu kreveta. Na godišnjoj strani pamuk je ušiven u pokrivač madraca, što jamči ugodnu klimu za spavanje tijekom ljetnih mjeseci. S druge, zimske strane, vuna je utkana u pokrivač, što pruža toplinu u hladnom dijelu godine.

  • Na stranama madraca nalaze se ručke koje olakšavaju pomicanje kreveta dok mijenjate posteljinu i okrećete madrac kako se mijenjaju godišnja doba.

  • S kraljevskom visinom, optimalnom ergonomskom podrškom i iznimnim prilagođavanjem madrac BOWERY osigurava da se probudite odmorni i spremni za nove izazove.

 

Više informacija
Boja Tamno siva
Materijal Tkanina
Podizna podnica Sa podiznom podnicom
Madrac Da
Podnica Da
Ladica krevet Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje