Tradicija najviše kvalitete

Američki madraci Simmons i njihov brend Beautyrest prvi su se put pojavili na našem tržištu. Tradicija tvrtke dolazi iz 1870. godine, kada je Zalmon G. Simmons osnovao tvrtku i odlučio napraviti bolji i udobniji madrac.

Postavili su mnoge svjetske prekretnice u izradi madraca:

 • Prvi su na svijetu izradili madrac s džepnim ovjesom
 • Oni su prvi predstavili kraljevske i francuske krevete, tj. king size koji je kod nas poznat kao 180x200 i queen size 160x200
 • Džepni ovjes dodatno je nadograđen jačim materijalima koji nude veću udobnost i održivi su
 • Oni su prvi napravili madrac na kojem okretanje jedne osobe ne ometa drugu
 • Počeli su izrađivati ​​madrace za hotele

Sve tvrtke za džepićasti ovjes koriste Simmonsov patent, koji je broj 1 ove vrste madraca. Registrirali su preko tisuću patenata, od oblika opruga, do njihove izdržljivosti, ... Njihove opruge izrađene su od tri međusobno namotane žice i posebnog tvrdog materijala, izrađuju ih sami i neuništive su. Na madracima je prostor za spavanje jednak samim dimenzijama madraca, jer nemaju rubove od pjene koji bi se mogli stisnuti. Svi madraci su ručno izrađeni.

Tvrtka je poznata kao najstariji američki brend madraca. Njihovi proizvodi dostupni su u 128 zemalja širom svijeta, a proizvode se u 100 tvornica širom svijeta. Madraci dostupni kod nas izrađeni su u tvrtki Adova group iz Francuske. Francuska ima posebne, čak strože standarde od Europske unije, tako da su materijali uistinu prirodni i proizvodi su kvalitetne izrade.

Karakteristike madraca

Opruge su postavljene uzdužno, a kretanje osobe utječe samo na madrac ispod nje, tako da druga osoba može mirno spavati

Na rubovima se nalaze jače opruge kako se ne bi slegli

Bez obzira na svoju težinu, imate 100% potpore

Gornji slojevi nisu zalijepljeni, već su ušiveni

Rubovi su također jači zbog metalnog okvira

Svi materijali koje tijelo dodirne su prirodni

Sve je ručno izrađeno

Provjeri ponudu

MADRAC AUSTRALE

Visina: 27 cm • Džepni ovjes • Izuzetno čvrsta potpora

Madrac AUSTRALE nudi vam udobnost s oprugama INTEGRAL, koje vam zajedno sa Sensoft tehnologijom pružaju maksimalnu slobodu kretanja tijekom spavanja, bez obzira na oblik vašeg tijela. Opruge INTEGRAL ne zahtijevaju dodatne pjenaste presvlake, jer njihova svojstva pružaju udobnost bez obzira na to kako se namjestite. Madrac vam nudi ugodan san u bilo kojem vama najdražem položaju jer ima ravnomjerno raspoređene opruge po cijeloj površini. Zahvaljujući slobodi kretanja koju vam madrac pruža, postižete glatki san i dobro se naspavate. Čvrsta i udobna pjena nudi vam optimalnu potporu kralježnice, tako da je madrac idealan za sve koji pate od bilo kakvih problema s kralježnicom. Madrac je dvostrani i može se okretati prema godišnjim dobima (ljeto i zima), a četiri ugrađene ručke osiguravaju lakše pomicanje i okretanje.

Opruge INTEGRAL pri vrhu su tvrđe, ali odgovaraju na pritisak vašeg tijela i daju mu mekan osjećaj ugode. Srednji dio opruge pruža pravu potporu obliku vašeg tijela, dok donji dio omekšava vaše pokrete i tako osigurava da ne ometate partnera tijekom spavanja.

Sastav punjenja:

 1. Rastezljiva tkanina: 72% poliester i 28% viskoza
 2. Presvlake 300g / m2
 3. Udobna pjena 17mm, gustoća 50kg / m2
 4. 600 džepnih opruga SENSOFT ORIGINE (vrijedi za 140x190cm)
 5. Poliuretanski potporni dio
 6. Presvlaka 150g / m2
 7. Prozračna tkanina, 100% poliester

MADRAC F1RST S4

Visina: 26 cm • Džepni ovjes • Srednje čvrsta potpora

Madrac F1RST S4 nudi vam udobnost s oprugama SENSOFT ORIGINE, koje su dizajnirane da obuhvate cijelo vaše tijelo. Ovjes je, zajedno s pojasom koji drži oblik madraca, potpuno neuništiv. Napravljen je od potpuno prirodnih materijala koji vašoj koži daju ugodan osjećaj, na primjer, od viskozne pjene i ECO vune koja je izrađena prirodnim, a ne tvorničkim postupcima. Gornji dio opruge je jači kako bi vašem tijelu pružio dobru potporu, srednji je dio dizajniran za opterećenje i dobru potporu bez obzira na vašu težinu, a donji dio opruge je čvrst i upija sve vaše pokrete.

Sastav punjenja:

 1. Rastezljiva tkanina: 72% poliester i 28% viskoza
 2. Presvlake 150g / m2
 3. Udobna pjena 30mm, gustoća 23kg / m2
 4. Preplet kašmira i svile 10g / m2
 5. Memorijska pjena 40mm, gustoća 42kg / m2
 6. 900 džepnih opruga DUOSPRING (vrijedi za 140x190cm)
 7. Pjena 10mm, gustoća 22kg / m2
 8. Presvlake 150g / m2
 9. Prozračna tkanina, 100% poliester

MADRAC F1RST S6

Visina: 30 cm • Džepni ovjes • Čvrsta potpora

Madrac F1RST S6 nudi vam udobnost s oprugama DUOSPRING, dvostrukim oprugama koje su dizajnirane da pružaju glađi osjećaj na dodir i savršeno prianjanje kralježnici, koja se postupno u potpunosti prilagođava i pruža potporu. Memorijska pjena daje madracu ergonomska svojstva, prilagođava se obliku vašeg tijela i polako vas grli. Zahvaljujući kombinaciji odabranih prirodnih materijala od kašmira i svile te presvlake, koja omogućuje cirkulaciju zraka, madrac vam nudi idealnu potporu za obnavljanje energije i održavanje idealne tjelesne temperature. Zbog svog višeslojnog sastava, madrac vam pruža udobnost po slojevima, jer svaki pojedinačno doprinosi udobnosti koja vam je potrebna za opuštanje kralježnice i odmor uz pravu potporu.

Gornji dio dvostrukih opruga prilagođava se obliku tijela i pruža vam ergonomsku potporu, dok donji dio prilagođava vašoj težini oslonac potreban za svaki dio tijela. Oba dijela opruge tako čine cjelinu koja vašem tijelu pruža mekani krevet, koji unatoč tome nudi optimalnu potporu cijelom tijelu za ugodan san.

Sastav punjenja:

 • ZIMSKA STRANA
  1. Rastezljiva tkanina: 400g, izrađena od 41% biosenzora, 58% poliestera i 1% elastana
  2. Presvlaka 300g / m2
  3. Čvrsta, udobna pjena 17mm
  4. EKO vuna 200g / m2
  5. Potporna pjena 20mm
  6. 820 džepnih opruga SENSOFT INTEGRAL s laminiranim valjanim čeličnim okvirom (vrijedi za 160x190cm)
 • LJETNA STRANA
  1. Čvrsta, udobna pjena 17mm
  2. Platno 200g / m2
  3. Presvlaka 150g / m2

MADRAC BLACK ASPEN

Visina: 34cm • Džepni ovjes • Čvrsta potpora

Madrac BLACK ASPEN nudi vam udobnost s BLACKSOFT oprugama, koje vam zajedno s Sensoft tehnologijom džepnih ovjesa i tkanim oprugama nude savršeno i precizno prilagođavanje svakom dijelu vašeg tijela. Precizna, točno ciljana potpora smanjuje pritisak i osigurava kralježnicu u ključnim točkama. Madrac vam omogućuje spavanje bez boli u vašem omiljenom položaju i na taj način vam osigurava mirno spavanje bez buđenja. Sustav no flip, koji vas sprečava da okrenete madrac, znači da ćete uživati ​​u istoj udobnosti tijekom cijele godine. Madrac je izrađen od posebnih, prirodnih materijala, a svaki od njih dodatno doprinosi većoj udobnosti tijekom spavanja. Smanjen pritisak i visoku otpornost osigurava pjena izrađena od posebnog stabla elivee. Funkcija Aqua sens donosi vam prirodnu prozračnost materijala izrađenog od algi i celuloze, bogatog vlaknima i mineralima. Cool Touch sustav održava hladnu temperaturu madraca za suhe noći, bez znojenja, čemu pomaže i pamuk Quallofil. Tlak vašeg tijela raspoređen je po madracu, koji je podijeljen u 5 zona, gdje se izmjenjuju sustav opruga Sensoft Evolution i BLACKSOFT, što dodatno znači posebnu udobnost za glavu, ramena, leđa, bedra i noge, uzimajući u obzir zakrivljenost kralježnice.

Sastav punjenja:

 1. Cool Touch tkanina: 100% poliester
 2. Pamuk Quallofil by Dracon (300g / m2)
 3. Čvrsta udobna pjena (2x17 mm)
 4. Elivea pjena (40 mm)
 5. 952 džepne opruge, tehnologija Black Soft u pet zona, okvir od laminiranog valjanog čelika (za veličinu 160x200cm)
 6. Potporna pjena 20mm
 7. Protuklizni Tript'Air

MADRAC SILVER FRESH

Visina: 30 cm • Džepni ovjes • Čvrsta potpora

Madrac je izrađen od skupa materijala s termoregulacijskim svojstvima koja poboljšavaju vaš san. Opruge SENSOFT EVOLUTION pomažu u boljem spavanju, svojim oblikom i položajem sprječavaju buđenje osobe koja spava pored vas, a također pružaju bolju potporu kralježnici, što omogućuje da se mišići kralježnice više opuštaju. Vi dobivate bolji san i mišići se još više odmaraju. Iznimnu udobnost nadopunjuje jača potpora kralježnice s Moon memorijskom pjenom koja se sastoji od nekoliko stanica, što olakšava cirkulaciju zraka, a time i tjelesna temperatura ostaje ista. Aquasens vata, izrađena od prirodnih vlakana algi i celuloze obogaćene mineralima, također je materijal koji dobro diše, pružajući vam tako savršen odmor i mekoću. Za idealan osjećaj tijekom spavanja, uključene su još dvije tehnologije, a to su Cool'In tkanina koja regulira vlagu i distribuira svježinu uz pomoć prirodnih kristala i Tripr Air, 3D tkanina koja povećava cirkulaciju zraka između madraca i osnove kreveta.

Džepni ovjes SENSOFT EVOLUTION dizajniran je da vam ponudi čvrstu, ali još uvijek mekanu potporu za kralježnicu. Zahvaljujući njegovom obliku možete se još više opustiti i dobro odmoriti. Gornji dio opruge fleksibilniji je od ostalih dijelova opruge i lijepo se prilagođava obliku tijela, dok je srednji dio onaj koji reagira na vašu težinu i nudi stvarnu potporu. S većom težinom, nosač je također veći i tako se madrac ne pruža ispod vas. Donji dio opruge upija sve vaše pokrete tijekom spavanja, pružajući vam tako snažnu potporu i ugodan osjećaj tijekom spavanja.

Sastav punjenja:

 1. Cool'In navlaka izrađena od 75% poliestera i 25% viskoze
 2. Presvlaka 300g / m2
 3. Aquasens presvlaka 150g / m2
 4. Udobna pjena 17mm
 5. Kašmir, platno, svila 100g / m2
 6. Moon memorijska pjena 40mm
 7. 820 džepnih opruga SENSOFT EVOLUTION s laminiranim valjanim čeličnim okvirom
 8. Potporna pjena 10mm
 9. Tript'Air 3D protuklizna tkanina

MADRAC SENSORY

Visina: 30 cm • Džepni ovjes • Čvrsta potpora

Podrška za dubok san za potpunu regeneraciju. No flip dizajn madraca – madrac koji ne okrećemo, daje nam neusporedivu stabilnost. Vaši zglobovi su više podržani, što pridonosi boljoj regeneraciji i smirenosti. Čak i ako se okrećete 40 puta noću, madrac na najmanji pokret podupire i poravnava vaše tijelo, pružajući vam potpunu udobnost dok se ne probudite. Posebni materijali pružaju vam još bolju udobnost, neometani san u vašem omiljenom položaju, jednaku udobnost tijekom cijele godine bez preokreta, udobnost bez pritiska i duboku regeneraciju na idealnoj tjelesnoj temperaturi. Također ima četiri ugrađene ručke za lako kretanje i okretanje.

Džepne opruge SENSOFT pružaju potporu kralježnici, što mišiće leđa čini opuštenijima, a time i odmornijima. Na vrhu su opruge fleksibilnije i stoga nude osjećaj izvrsne mekoće, a tijelo je nježno potpomognuto. Srednji dio odgovara vašoj težini i prilagođava tvrdoću radi optimalne potpore. Donji dio upija kretanje i pruža čvrstu potporu tako da osoba pored vas može mirno spavati unatoč vašim pokretima.

Sastav punjenja:

 1. Rastezljiva tkanina izrađena od 37% biosenzora i 63% poliestera
 2. Quallofill pamuk Allerban 350g / m2
 3. Aquasens pamuk 150g / m2
 4. Čvrsta udobna pjena 17mm
 5. Elivea pjena 40mm
 6. 820 čvrstih džepnih opruga Sensoft Evolution s okvirom od laminiranog valjanog čelika (za veličinu 160x200cm)
 7. Potporna pjena 20mm
 8. Tript'Air protuklizna tkanina
Zainteresirani ste za vrhunski madrac iz fantastične ponude Simmons i Beautyrest?
Kontaktirajte nas na info@harveynorman.hr i odgovorit ćemo na sva vaša pitanja!
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje