Slušalice s mikrofonom ROCCAT CROSS, Crne

SKU
143-169298
379,95 kn
Nedostupno

Slušalice s mikrofonom ROCCAT CROSS, Crne

ROCCAT® CROSS – MULTI-PLATFORM NAGLAVNI STEREO GAMING HEADSET

Kako smo i sami igrači, ROCCAT® razumije da su se vremena promijenila, Gaming je postao multi-platformski i sve prisutan. Igrači žele rafiniran, fluidan osjećaj u kojemu mogu uživati svugdje radije nego stalno izmjenjivati skupu periferiju koja je limitirana na samo jedan uređaj. Oni hoće jedan headset koji mijenja sve - jedan headset za sve, i niti jedan drugi nije potreban. Zato smo mi napravili Cross samo za Vas, ne za uređaj. Cross je multi-platformski naglavni stereo headset koji se osjeća kao kod kuće na vešem PC-u, Mac-u, PS4 i Xbox One-u kao što je i kada ste u pokretu sa vašim mobilnim uređajem. To je headset koji je savršen, svugdje.

VRHUNSKI ZVUK

Prenosivost ne mora značiti lošu kvalitetu zvuka. Cross je dizajniran kao primarni headset za vrhunski audio zvuk svugdje, ne kao sekundarni uređaj koji ima praktičnost kao jedinu svoju vrlinu. Cross je za glavu i ramena iznad svoje konkurencije u klasi, te pruža neusporedivu kvalitetu zvuka. Cross ima velike 50mm neodimijske magnete kao pogonske jedince za studijsku kvalitetu zvuka sa jakim basom, savršenim za gaming, pozive, muziku i filmove. Slušalice i zvučnici savršeno postavljenim prema uhu, garantiraju vrhunsku kvalitetu zvuka u kući i u pokretu

MULTI-PLATFORMA

Dizajniran za sadašnjost, prilagodljiv za budućnost. To je ROCCAT®-ova filozofija, i Cross to ima upisano u svojoj DNA. Cross predstavlja headset koji je optimaliziran za širku paletu uređaja svakog gamera. To znači da ako igrate igre na svom mobilnom uređaju čekajući javni prijevoz ili satima sjedeći maraton PC igara. Cross je savršen za svaki scenarij. Ne samo da je kompatibilan sa svim vodećim uređajima poput PC-a, Mac-a, mobilnih uređaja, PS4 i Xbox One-a*, planski je stvoren sa tim za sve igrače. *Kompatibilno sa Xbox One kontrolerom uz pripadajući adapter koji dolazi u pakiranju

DVOSTRUKI MOIKROFON

U cilju održavanja obećanja multi-platformsko iskustvo, Cross dolazi sa dvostrukim mikrofonom – jedan dizajniran za PC i drugi dizajniran za mobilne uređaje. Svaki mikrofon je integriran u kabel, a oba dolaze u pakiranju sa headsetom. Mikrofoni su odvojivi i spajaju se u utore koji su dikretno postavljeni pod lijevom slušalicom. Idete van? Koristite diskretan i nenametljiv ugrađeni mikrofon. Igrate kod kuće? Koristite mikrofon za PC. Izmjenjivi su u sekundi.

STIL & UDOBNOST

Kvaliteta zvuka bez premca i vrhunska prilagodljivost ne vrijede mnogo ako je ergonomija loša. I zašto nosti nešto na ulici ako ne izgleda dobro? Cross rješava ove probleme fokusirajući se na to što stil i udobnost znače u terminima igraćeg zvuka. Rezultat je moderan headset sa nenametljivim crnim dizajnom. Pruža čvrsto i aerodinamično pristajanje sa jastučićima za uši punjenima memorijskom pjenom koje se adaptiraju svakom nosiocu i pružaju novu razinu udobnosti. Sa samo 185 grama težine, čak je 70 grama lakša od konkurentskih headsetova u klasi. Unatoč svojoj maloj težini Cross-ova izdržlivost i robustnost je vrhunska, za superiornu udobnost koja može držati korak sa vašim životnim stilom.

SLUŠALICE

Ferekvencija: 20 ~ 20000Hz
Impedancija: 32
Promjer zvučnika: 50 mm
Materijal zvučnika: Neodimijski magnet


MIKROFON
Osjetljivost na 1 kHz: -42 db
Impedancija: 2.2k
Signal-šum omjer: 58 db

OPĆENITO
(Samo slušalice) Masa: 185gr

Duljina kabela: PC 2,35 m (odvojivi)

Jack utikač: Dual 3,5 mm priključak (3-pinski)

Mobile / Console duljina kabela: 1,2 m (odvojivi)

Jack utikač: Jedan 3,5 mm priključak (4-pinski TRRS CTIA)

DIMENZIJE / MASA
Širina 149,0 cm, visina 196,0 cm, dužina 80,0 cm, masa 185 g

SISTEMSKI ZAHTJEVI
3.5mm utičnica

Više informacija
Proizvođač ROCCAT
Bežični Ne
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje