Sokovnik BOSCH MES3500

SKU
143-119993
196,00 €
Dodajte
Sokovnik BOSCH MES3500 je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi
badge3

Bosch sokovnik MES3500 ima široki kanal za dodavanje voća i povrća, promjera čak 73 mm, čime će osjetno skratiti vrijeme pripreme vaših sokova jer vam sastojke neće biti potrebno prethodno narezati.

velika odprtina

Oduševit će vas praktičnim DripStop izlijevanjem koje je dizajnirano tako da sprječava kapljanje i osigurava čistu radnu površinu. Uporaba sokovnika. koji ima iznimno veliku posudu za kašu i posudu za sok, će biti pravi užitak. Volumen posude za kašu iznosi 2 l, a posude za sok 1,25 l te ćete tako moći odjednom pripremiti veću količinu soka. Sokovnik odlikuje i automatsko izbacivanje kaše.

2 stopnji delovanja

Na raspolaganju su 2 razine rada sokovnika i to za meke ili tvrđe sastojke. Zahvaljujući filtru od nehrđajućeg čelika ćete sa sokovnikom moći napraviti velike količine soka.

O sigurnosti se brinu sigurnosno zaključavanje i vakuumske noge za stabilnost, a motor radi samo onda kada je cijeli sokovnik pravilno sastavljen i zategnut.

Spremanje i čišćenje sokovnika su jednostavni. Sokovnik ima prostor za spremanje kabla, a svi dijelovi koji se skidaju se mogu prati u perilici posuđa.

Tehnički detalji:

  • snaga motora: 700 W
  • promjer kanala za dodavanje sastojaka: 73 mm
  • volumen posude za kašu: 2 l
  • volumen posude za sok: 1,25 l
Više informacija
Proizvođač Bosch
Snaga 700 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje