Sony WFL900 LinkBuds Potpuno bežične slušalice

SKU
Sony WFL900 LinkBuds Potpuno bežične slušalice
159,00 €
Sony WFL900 LinkBuds Potpuno bežične slušalice je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Super male, lagane i udobane.

Izuzetno male i teže oko četiri grama, LinkBuds su čudo minijaturizacije. Za razliku od uobičajenih slušalica, zaštitna površina koja pokriva membranu zvučnika integrirana je unutar kućišta, čime se štedi prostor.

LinkBuds kombiniraju oblik koji savršeno odgovara ljudskom uhu s novim ergonomskim dizajnom površine za stabilnije prianjanje. Dizajnirali smo ove Sony bežične slušalice koristeći opsežne podatke o obliku uha prikupljene od predstavljanja prvih svjetskih slušalica za stavljanje u uho 1982. godine.

Povezani i svjesni.

Ove Bluetooth® slušalice imaju novorazvijenu prstenastu drajver jedinicu sa otvorenim središtem dijafragme radi transparentnosti zvuka, omogućujući vam da jasno čujete zvukove oko sebe i osjetite da vam je uho potpuno otvoreno. Čut ćete kada netko zove vaše ime tijekom poziva i možete razgovarati s prijateljima dok slušate glazbu.

Jasno čujete pozive i glazbu.

Uz tehnologiju Precise Voice Pickup koja optimalno kontrolira više mikrofona i obavlja naprednu obradu glasovnog signala, osoba s druge strane poziva jasno će čuti vaš glas, čak i kada ste u bučnim situacijama. Naš algoritam za smanjenje buke razvijen je korištenjem AI strojnog učenja koristeći više od 500 milijuna glasovnih uzoraka za suzbijanje ambijentalne buke i jasno izdvajanje vašeg glasa u širokom rasponu okruženja.

Uživajte u uravnoteženom, visokokvalitetnom zvuku s jasnim srednjim i visokim rasponom. Naš integrirani procesor V1 reproducira sve detalje vaše glazbe uz minimalno izobličenje za autentično iskustvo slušanja. Posebno dizajnirani prstenasti drajver od 12 mm s membranom visoke usklađenosti (niskog trzaja) pruža bogat, dobro izbalansiran zvuk koji je idealan za pjesme s teškim ritmom.

Kada se izvorni glazbeni izvor kompresuje, gubi visokofrekventne elemente koji dodaju detalje i bogatstvo zapisu. Naš Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) na ovim slušalicama za umetanje u uho vjerno obnavlja elemente za proizvodnju zvuka visoke kvalitete koji je bliži izvornoj snimci.

Svakodnevna lakoća.

LinkBudovi mogu biti mali, ali to ne znači da ih je teško koristiti. Uz Wide Area Tap, možete koristiti dvostruke ili trostruke dodire ispred bilo kojeg uha za kontrolu reprodukcije glazbe - tako da nema potrebe dodirivati same LinkBuds za rad.

Prilagodljiva kontrola glasnoće pametna je funkcija koja automatski optimizira glasnoću ovisno o tome gdje se nalazite. Uživajte u nižoj glasnoći na tihim mjestima i većoj glasnoći u bučnim okruženjima uz bežične slušalice koje se stavljaju u uho.

Budite spremni za prskanje i dan koji je pred vama.

Uz IPX4 ocjenu vodootpornosti, prskanje i znoj neće zaustaviti ove Sony slušalice – tako da možete nastaviti uz glazbu.

Možete uživati cijeli radni dan iz 5,5 satnog punjenja slušalica i pohraniti još 12 sati u torbicu. To znači punih 17,5 sati slušanja svaki put kada izađete iz kuće sa svojim Sony Bluetooth® slušalicama. U žurbi? Samo 10-minutno brzo punjenje daje vam do 90 minuta reproduciranja, a Sony | Aplikacija Headphones Connect čak će vas obavijestiti kada vaša torbica za punjenje padne ispod 30%.

 

Više informacija
Proizvođač Sony
Povezivost Bluetooth
Garancija 1 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje