5 star collection

Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
  1. Madrac 5 STAR COLLECTION DUAL SUPPORT
  2. Madrac 5 STAR COLLECTION FOAM RELAX
  3. Madrac 5 STAR COLLECTION PURE SILK
  4. Madrac 5 STAR COLLECTION OREGON
  5. Madrac 5 STAR COLLECTION COMPACT SEVEN
Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

5 star collection Hespova je serija madraca napravljena samo za Harvey Norman. To znači da ponudu ovih iznimno kvalitetnih madraca možete pronaći samo kod nas!

Ovu seriju madraca, kao i ostatak Hespove kolekcije, odlikuje iznimna kvaliteta te tehnološki napredni materijali.

Treba naglasiti da je Hespo jedina hrvatska tvrtka koja je primarno usmjerena na poboljšanje kvalitete sna - zato inzistira na madracima koji se prilagođavaju potrebama svakoga spavača.

Svi njihovi madraci testiraju se u Laboratoriju za spavanje, a stručnjaci za spavanje analiziraju potrebe svih spavača te prema tome planiraju proizvodnju samih madraca.

Ovi madraci ističu se prvoklasnim materijalima i inovativnim dizajnom, a prepoznati su i izvan granica Hrvatske.

5 star collection nudi vam izbor različitih materijala, tvrdoće te vrsta jezgre.Tako možete birati između madraca s džepićastom jezgrom, madraca od pjene i bonell madraca.

Sastav 5 star collection madraca

  • Lateks - prirodan materijal koji omogućava dobar protok zraka i iznimnu elastičnost
  • Specijalizirane opruge - Quantum Edge jezgra je Hespo tehnologija koja formira čelični okvir oko džepnih sustava pružajući potporu tijelu po cijeloj površini.
  • Specijalizirane pjene - Hespo madraci nude nekoliko vrsta pjene poput Memory pjene koja pamti oblik tijela te mu se prilagođava, HR prozračne pjene, Flexyfoam pjene koja se preporuča osobama veće tjelesne težine i Serene pjene koja je slična memorijskoj, ali se ne zagrijava.
  • Specijalizirane tkanine - antibakterijske tkanine koje imaju OEKO-TEX certifikat i štite vas od grinja, bakterija i plijesni.

Većina Hespovih madraca koristi navlake koje se lako skidaju te se mogu prati što vam omogućava lako održavanje higijene madraca.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje