Madraci s oprugama Bonell

Najklasičnija vrsta opruga naziva se Bonell oprugama, a to su ujedno i najklasičniji madraci na kojima smo svi većinom spavali. Bonell opružna jezgra označava povezane čelične, savitljive spiralne žice koje čine jezgru madraca. Ovakva vrsta madraca neće se prilagođavati vašem obliku tijela, no kod većeg pritiska pružit će traženi otpor.

Iako ovakvi madraci nisu prilagodljivi te ne posjeduju mogućnost oblikovanja prema tijelu, svi su kombinirani s pjenom. Prilikom kupnje klasičnih, Bonell opruga pripazite na vrstu pjene, izaberite onu koja vama najviše odgovara i spavat ćete kvalitetno te udobno. Također, neki modeli imaju kombiniran sustav jezgre koju čini red Bonell opruga, pa red pjene, zatim ponovno red opruga i tako dalje… Samim time, klasičan madrac postaje kvalitetniji. Prednost nove generacije madraca s Bonell oprugama je što sve više modela ima odvojivu navlaku koja omogućava veću čistoću i svježinu za vrijeme spavanja.

Madraci s Bonell oprugama spadaju u kategoriju jeftinijih, a i često viših madraca. Visina madraca bitna je za udobnost. Preporuča se da visinu madraca uskladite sa svojom visinom tako da su vam, kada sjednete na krevet, noge pod kutom od 90°.

Koji madrac kupiti da savršeno odgovara vašim potrebama pročitajte u Vodiču za kupovinu madraca.

Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
  1. Madrac AMBER
    Madrac AMBER
    329,00 €
  2. Madrac BONEL PLUS
  3. Madrac SERTA BOWERY
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje