Madraci s džepičastom jezgrom

Kakva je to džepićasta jezgra? U ovom tipu madraca svaka mala opruga nalazi se u posebnoj pamučnoj ovojnici koju nazivamo džepićem. Opruge mogu biti od čelika ili titana. Legura titana jedan je od najjačih metala te su titanske opruge trajne i vrlo izdržljive. Džepići se gibaju zasebno, odvojeni jedan od drugog, usklađujući se ovisno o pritisku i položaju vašeg tijela.

Opruge madraca mogu biti različitih visina i veličina, stvarajući tako specifičan osjećaj tvrdoće prema zonama madraca. Na ovaj način vaše tijelo dobiva optimalnu potporu, madrac smanjuje pritisak na kralježnicu i omogućuje spavanje u pravilnijem položaju. Također, zone madraca smanjuju prijenos pokreta po madracu. Drugim riječima, pokreti, okretanje i nemiran san vaše bolje polovice neće kvariti vaš.

Osim naziva džepićasta jezgra, susrest ćete se s micro pocket jezgrom. Naziv označava veći broj malih opruga, to jest džepića kojih može biti i do 400 na m². Samim time, madrac se bolje prilagođava vašim pokretima i stvara još veću razinu udobnosti za vrijeme spavanja. Mnogi madraci s džepićastom jezgrom kombinirani su sa slojevima pjene, pružajući vam optimalan pritisak i ugodu istovremeno.

Koji madrac kupiti da savršeno odgovara vašim potrebama pročitajte u Vodiču za kupovinu madraca.

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 60

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Madrac KING KOIL GRAND EDEN
 2. Madrac VITAL PLUS
 3. Madrac HILKER CARE IV
 4. Madrac HILKER GLAMOUR IV
 5. Madrac FLEX
  Madrac FLEX
  153,83 €
 6. Madrac MULTIPOCKET
 7. Madrac KING KOIL BAYVIEW
 8. Madrac KING KOIL WESTLAKE
 9. Madrac DELUXE POCKET
 10. Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
  Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
  Posebna cijena 151,17 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 179,00 €
  -15%
  -27€
 11. Madrac GOLDLINE OIL EMOTIONAL
 12. Madrac SERTA SOHO HOUSE