Hilker

Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Madrac HILKER COMFORT IV
 2. Madrac HILKER CARE IV
 3. Madrac HILKER ELEGANT IV
 4. Madrac HILKER GLAMOUR IV
 5. Madrac HILKER PREMIER IV
 6. Madrac HILKER INDULGENCE IV
 7. Madrac HILKER PRESTIGE IV
 8. Madrac HILKER LUXURY IV
 9. Madrac PREMIUM
  Madrac PREMIUM
  1.834,89 €
Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

Hilker madraci ističu se svojom dugom tradicijom i njemačkom kvalitetom. Njihova je glavna vrijednost inzistiranje na vrhunskoj kvaliteti s naglaskom na njegovanje tradicije. 

Poznati su ponajprije po svojim luksuznim madracima pa ne čudi što su njihovi madraci sinonim za kraljevsku udobnost i kraljevski san.

 Svojom izvrsnošću, pouzdanošću i modernim dizajnom profilirali su se kao jedan od najboljih brendova u proizvodnji madraca. Svjetski su priznati brend što pokazuju brojne međunarodne nagrade. 

Vode računa o organskoj proizvodnji pa tako u svojim madracima koriste 100% prirodni lateks. Osim toga, posebnu pažnju posvećuju detaljima i iznimno preciznoj proizvodnji. 

 

Obilježja Hilker madraca

 • 7 zona udobnosti - Džepićasta jezgra madraca Hilker podijeljena je u 7 zona udobnosti koje osiguravaju potpuno opuštanje cijelog tijela i ergonomski ispravnu potporu. Madrac se savršeno prilagođava svakom tijelu i pruža idealnu potporu.
 • Prilagođavanje temperature - Hilker madraci izrađeni su od lateks pjene koja ima otvorenu staničnu strukturu sastavljenu od mnoštva mjehurića zraka. Osim toga madraci imaju gumbiće i otvore za prozračivanje koji osiguravaju stalnu cirkulaciju zraka, podešavaju temperaturu i sprječavaju vlagu. 
 • Podrška cijelom tijelu - idealna prilagodba tijelu opušta mišiće, tijelo i um. 
 • Povećana udobnost - Hilker opruge manje su od standardnih opruga pa mikrodžepićasti ovjes nudi dvostruko prekrivanje površine i veću udobnost. 
 • 100% prirodni lateks - izrađuje se se od odabranih stabala gume. 
 • Hipoalergensko okruženje - prirodni lateks ekološki je prihvatljiv, antialergijski i antibakterijski te je posebno pogodan za sve s osjetljivom kožom. 
 • Neutralizacija zračenja elektronskih uređaja - opruge za madrace Hilker izrađene su od legure titana koja je dobar neutralizator negativnog zračenja elektroničkih uređaja.
 •  Sustav džepićastog ovjesa - sastoji se od fleksibilnih opruga izrađenih od lake legure titana. Pruža idealnu potporu tijelu i omogućava duži životni vijek madraca.

 

 

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje