Štapni mikser KITCHENAID 5KHBV83EAC

SKU
143-281553
148,52 €
Dodajte
Nedostupno

Štapni blender s priborom omogućuje vam toliko mnogo poslova u kuhinji. Možete miješati, miksati, pasirati, mutiti, pjeniti ili umutiti brzo i bez napora. Pripremite i napravite sve vrste recepata i jela - od juha ili smoothieja do dječje hrane i umaka za obroke. Savršen pesto, krupna salsa ili svježa majoneza - sve je to jednostavno. Štapni blender dolazi s vlastitim vrčem od 1 l bez BPA s poklopcem i ručkom, tako da možete mjeriti, pripremati, posluživati ​​i čuvati, sve u jednoj posudi. Ruka za miješanje ima uklonjivi štitnik za posudu koji štiti vaše lonce i tave od ogrebotina.

Lagan je i udoban

Štapni blender ima laganu konstrukciju i ugodan je za držanje. Užitak ga je koristiti, a opet dovoljno snažan da prođe kroz sve vaše zadatke – od drobljenja do pjenjenja.
 

Kontrolirajte teksturu

Kreirajte svoja jela i pića baš onako kako ih zamislite uz promjenjivu kontrolu brzine. Od miksanja do mlaza, podesite pritiskom na gumb.
 

Usavršite svoje recepte

Dizajn oštrice od nehrđajućeg čelika s 4 točke osigurava da se vaši sastojci učinkovito i brzo pretvore u savršene piree, umake ili čak čokoladni mousse. 

Transformirati u sjeckalicu

Mini sjeckalice idealne su za pripremu svježeg pesta ili sjeckanje luka ili rajčica bez ikakvog posla. Svi ti poslovi sada se mogu obaviti sa štapnim blenderom tako da se ruka pričvrsti na nastavak sjeckalice.

Bez ogrebotina na tavama

Bilo da kuhate juhu od rajčice na ploči za kuhanje ili smišljate novi recept za milkshake u vrču, ruka za miješanje znači da možete lako posegnuti. Štitnik posude se može postaviti kako bi se izbjeglo grebanje posuđa, a zatim se može prati u perilici posuđa.

 

Više informacija
Boja Bež
Proizvođač KitchenAid
Snaga 180 W
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje