Štapni usisavač GORENJE SVC216FR

SKU
143-227864
599,00 kn
Dodajte
Štapni usisavač GORENJE SVC216FR je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNije na zalihi
PulaZadnji komadi

Vrhunski pomoćnik za čišćenje svih vrsta podova

Turbo četka ima svoj električni motor, koji omogućava izrazito učinkovito sakupljanje prašine u svakom trenutku rada. Čišćenje četke je lako, jer se odvojivi dio uklanja jednostavnim mehanizmom na dodir.

Uvijek pri ruci

Potpuno sklopiva ručka omogućava odlaganje usisavača u manje odjeljke ili prostore za odlaganje. Usisavač priključite na punjač kako bi bio spreman za uporabu kada vam zatreba.

Bez prašine u kutevima

Učinkovita LED svjetla na prednjoj strani četke osvjetlit će i najskrivenije tamne kuteve. Fleksibilni zglob omogućit će lako usisavanje površina ispod ormara, stolova i kauča.

Uspravni i ručni usisavač

Uživajte u svim prednostima uspravnog usisavača koji se u svega nekoliko sekundi pretvara u ručni usisavač. Od usisavanja podova do brige o namještaju, unutrašnjosti automobila ili visokih polica koje je teško dohvatiti.

Konstantna usisna snaga tijekom rada

Zahvaljujući snažnoj litijskoj bateriji s 2.000 mAh nećete osjetiti gubitak snage usisavanja tijekom rada. Čak i prilikom poluprazne baterije, imat ćete vrhunske rezultate usisavanja.

Nemojte zaprljati ruke

Posuda za prašinu može se jednostavno isprazniti i očistiti - samo otpustite ručku, otvorite je i istresite prašinu.

Do 60 minuta bežičnog usisavanja

Najnovija baterija od litija omogućava značajno duže vrijeme uporabe nego što je to bilo kod ranijih modela. Ono seže do 60 minuta što vam omogućava da odjednom usisate sve prostorije u kući, ovisno o postavkama brzine, vrsti podova i potrebnoj snazi rada usisavača. Značajno je skraćeno i vrijeme punjenja baterije. Za samo 4 do 6 sati spremni ste za ponovno čišćenje.
Više informacija
Proizvođač Gorenje
Boja Crvena
Baterijski Da
Bežično vrijeme rada 60 min
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje