Štapni usisavač SHARP SA-VP1001RW-EU

SKU
143-1011019
139,00 €
Dodajte
Štapni usisavač SHARP SA-VP1001RW-EU je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaZadnji komadi

Vertikalni dizajn

Usisavanje je ugodno kao i uvijek, bez potrebe za stalnim saginjanjem - uređaj uvijek ostaje u uspravnom položaju, čak i kada želite napraviti pauzu od čišćenja.

Zahvaljujući korištenju teleskopske cijevi, možete podesiti visinu usisavača u skali od 7 stupnjeva, u rasponu od 890 mm do 1100 mm, prilagođavajući njegovu duljinu visini ili vrsti usisavane površine. Uz pomoć teleskopske cijevi možete jednostavno očistiti unutrašnjost automobila i rubove uz strop. Praktično podešavanje znači bolju kontrolu očišćenog prostora i veću udobnost rada. Click-type mehanizam omogućuje čvrstu vezu uređaja i dodataka bez opasnosti od odspajanja tijekom uporabe.

Trostupanjska razina filtracije prašine koja se koristi u usisavaču u potpunosti štiti motor od blokiranja. Kada se spremnik za prašinu napuni, njegov sadržaj možete jednostavno isprazniti, a filtar je potrebno samo isprati pod tekućom vodom.

Mali i praktičan punjač omogućuje vam da uređaj spojite na bilo koju električnu utičnicu, dodate ga tamo gdje vam je trenutno potreban, a zahvaljujući indikatoru napunjenosti baterije uvijek imate pod kontrolom razinu baterije.

Usisavač SHARP SA-VP1001RW-EU je mobilan i ima široku primjenu. Zahvaljujući maloj težini i veličini, lako ga možete ponijeti i u kuću iznajmljenu za odmor.

Uređaj u bilo kojoj konfiguraciji zauzima malo prostora. Jedna od opcija za pohranu je uključeni zidni nosač. Nakon sklapanja teleskopske cijevi usisavač možete ostaviti i u uspravnom položaju na podu jer njegova stabilna struktura sprječava prevrtanje uređaja. Nakon rastavljanja cijevi možete je staviti na policu u ormaru ili veću ladicu.

Višenamjenski i iznimno praktičan vrh 2u1. Savršeno je za usisavanje osjetljivih struktura kao što su rolete, kao i za čišćenje automobila.

Mlaznica za pukotine je najbolji način da se riješite prašine iz teško dostupnih kutova, kao što su prostori iza namještaja ili pukotine ispod sjedala automobila. Izuzetno je dug, što ga čini još praktičnijim.

Turbo četka AnimalJet brzo i učinkovito omogućuje vam da se riješite dlaka kućnih ljubimaca i dlaka s tepiha ili poda. Opremljen LED rasvjetom, koja značajno poboljšava vidljivost tijekom čišćenja. Kombinacija LED rasvjete i profiliranih rubova omogućuje temeljito čišćenje i učinkovito štiti namještaj, pragove i zidove od tapeciranja ili oštećenja.

Litij-ionska baterija omogućuje do 20 minuta neprekidnog rada s jednim punjenjem, punjač u potpunosti napuni uređaj za 3,5 sata.

Zidni nosač; Usisavač ne mora zauzimati dragocjeni prostor. Držač omogućuje montažu uređaja izravno na zid i obješenje dvaju dodataka.

Više informacija
Proizvođač Sharp
Baterijski Da
Snaga 24 V
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje