Sušilica rublja AEG T6DBG28S

SKU
143-162523
610,39 €
Dodajte
Sušilica rublja AEG T6DBG28S je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

Odjeća koja se izlaže prevelikoj toplini i kretnjama jednostavno neće trajati. Naša ProSense® tehnologija u sušilici rublja prilagođava cikluse te tako osigurava minimalno trajanje bez isušivanja. Stoga su vaši svakodnevni komadi učinkovito osušeni, uz vrhunsku njegu iz ciklusa u ciklus.

SVAKODNEVNO ŠTEDI VRIJEME I ENERGIJU

Naše sušilice odlikuje tehnologija ProSense® sa senzorima za vlažnost i temperaturu za prilagodbu vremena sušenja i uštedu energije za svako punjenje. To štedi vrijeme i energiju i štiti odjeću koju volite i svaki dan nosite.

 

ZAŠTITA ODJEĆE PRI SVAKOM SUŠENJU

Sve AEG sušilice imaju ProTex nježni bubanj, posebno namijenjen njezi vaše odjeće. S uzorkom ovog bubnja vaša odjeća koristi prednost najučinkovitijeg protoka zraka i prostora za rastezanje za manje zaplitanja i nabora.

 

POTPUNO REVERZIBILNA VRATA. NAĐITE SAVRŠEN POLOŽAJ.

Ova perilica-sušilica ima potpuno reverzibilna vrata. Opcija postavljanja ručke u 4 različita položaja znači da imate potpuni pristup, bez obzira kako složite uređaj s perilicom rublja.

 

SMANJENJE NABORA

Naše se perilice okreću tako da štite rublje. Poseban ProTex bubanj ima reverzibilno djelovanje tako da se kreće u oba smjera i zaustavlja zaplitanje rublja. Tako je vaša odjeća ujednačeno osušena s manje nabora.

 

ODABERITE PRAVO VRIJEME ZA SUŠENJE

Odgoda početka daje vam slobodu da sušenje provedete kada želite. Funkcija odgode početka omogućuje vam da postavite automatsko vrijeme početka ciklusa sušenja.

Više informacija
Proizvođač AEG
Boja Bijela
Dubina 63 cm
Širina 60 cm
Tip sušilice Kondezacijska
Energetski razred B
Kapacitet sušenja 8 kg
Garancija 2 godine
Informacijski list
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje