Toster BOSCH TAT5P420

SKU
143-1000885
66,23 €
Toster BOSCH TAT5P420 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaPo narudžbi

Savršen doručak je rezerviran za vas.
Ako planirate opušten, ležeran doručak, sve ovisi o hrskavim pecivima i toplim kroasanima. S ugrađenom rešetkom za zagrijavanje, peciva će ostati savršeno svježa na grijaču za peciva i tako zajamčiti savršene rezultate.
Za savršen brzi doručak
Većina ljudi ujutro voli topao i hrskav tost, no ponekad se tost prerano ohladi. Bez brige, funkcija podgrijavanja ponovno će zagrijati vaš tost i učiniti ga hrskavim.
Savršen tost čeka samo na vas.
Ponekad u glavi imate sliku apsolutno jednakomjerno ispečenog zlatno-smeđeg tosta. I onda rezultati nisu kao očekivani. Ali kada imate toster s automatskim centriranjem, dobit ćete baš onakav tost kakvog želite. Kruh je automatski centriran te jamči jednakomjerno pečenje.
Više nikad nećete opeći prste prilikom pripreme tosta.
Ponekad želite samo ispeći komad kruha kako bi čak i maleni doručak bio poseban. No s većinom je tostera to pravo petljanje. S highlift tog problema više nema. Tost se podiže tako visoko da ne možete opeći prste.
Bez brige - samo uživajte u doručku.
Poznajete situaciju. Doručak može biti užurban. S automatskim ste isključivanjem na sigurnom, budući da se toster automatski isključuje ako u njemu zaglavi kruh. Morate se brinuti samo o tome što ćete staviti na tost.

Više informacija
Boja Srebrna
Proizvođač Bosch
Snaga 970 W
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Toster KITCHENAID KA5KMT221ECU
Toster KITCHENAID KA5KMT221ECU
Posebna cijena 132,59 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 152,50 €
-13%
-19€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje