Trosjed MISU

SKU
Trosjed MISU
13.349,00 kn
Trosjed MISU je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Trosjed MISU

Strast, iskustvo i majstorstvo riječi su koje od samog početka predstavlja Castello Sofa. Castello Sofa je “100% talijanska” tvrtka, rođena 2014. od dubokog razumijevanja proizvoda i entuzijazma do miješanja ideja mladih ljudi i iskustva profesionalaca. Njihova proizvodnja sofa i fotelja spaja visoke standarde kvalitete i korištenje najnovijih tehnologija. Vrhunski materijali, korištenje najbolje kože i najboljih tkanina elementi su koji ih vode na putu do ove uspješne priče. Svi proizvodi koje kreira Castello Sofa izrađeni su s jednim glavnim ciljem: zadovoljiti korisnike u svim njihovim potrebama. Njihova misija je kombinirati rukotvorine i najsuvremeniju tehnologiju. Castello Sofa može se pohvaliti suradnjom s nekim od najvažnijih i najpoznatijih svjetskih dizajnera - nastojeći kreirati stil, trendove i unapređivati ​​umjetnost "udobnog" Made in Italy.

Birajte između dvosjeda ili trosjeda - ili sastavite svoju kombinaciju elemenata.

Prednosti MISU seta:

Vrhunska roba kategorije E - NOBUK.
Birajte između raznih boja i materijala.
Udobna pjena dvostruke kvalitete.
Kromirane i elegantno dizajnirane noge.
Ručni rad.
Podesivi jastuci.
Proizvedeno u Italiji.

Dimenzije:

Širina: 224 cm
Dubina: 114 cm
Visina: 67/88 cm
Visina sjedala: 43 cm
Dubina sjedala: 59 cm

*Tabure MISU nije uključen u cijenu. Za kupovinu taburea, slijedi vezu - Tabure MISU.

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim tkaninama i nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Napomena: Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 224 cm
Dubina 114 cm
Visina 88 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje