Trosjed NOA

SKU
143-Trosjed NOA
28.149,00 kn
Trosjed NOA je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Trosjed NOA

MAX DIVANI sinonim je za prvoklasni tapecirani namještaj koji je u potpunosti dizajniran i proizveden u Italiji. Dokazana kvaliteta robne marke temelji se na više od šest desetljeća obiteljske tradicije pedantne izrade i strasti prema dizajnu. Mala je zanatska radionica u provinciji Murgi kroz tri generacije prerasla u svjetski poznato ime koje danas čini dio ponude svih velikih prestižnih salona namještaja na raznim kontinentima.

Svaki potpisni proizvod Max DIVANI odlikuje se pažljivo odabranim materijalima, vrhunskim inovativnim dizajnom i savršenim detaljima. Svaki proizvod MAX DIVANI obećanje je neprocjenjive udobnosti, zahvaljujući najboljim stručnjacima na području dizajna, planiranja, obrade drveta, obrade metala, arhitekture i dekoracije. Svaki proizvod MAX DIVANI odraz je jedinstvenog talijanskog stila i duše koji odmah zauzima središnje mjesto u prostoru. Možete odabrati sastavljanje pojedinih elemenata prema vašim željama i raspoloživosti prostora. Možete birati između najfinije kože ili tkanine koja pruža osjećaj iznimne mekoće i pruža vrhunsku izdržljivost čak i nakon mnogo godina uporabe. MAX DIVANI je ulaganje u ljepotu svakodnevnog života!

Prednosti:

Veliki izbor materijala i boja
Najviša kvaliteta izrade
50-godišnja tradicija obitelji Ferri
Opružno sjedalo
Rukonasloni: mogućnost u tkanini, koži ili drvetu

Značajke:

Materijal: Koža kategorija 25
Boja: Razne boje
Nogice: Metal
Boja nogica: Titan siva; Krom


Dimenzije:

Širina: 250 cm
Dubina: 96 cm
Visina: 89 cm
Visina sjedala: 45 cm
Dubina sjedala: 56 cm
Visina nogice: 15 cm
Visina rukonaslona: 58 cm

Za sve dodatne informacije o materijalima, bojama i funkcijama koje nudi trosjed, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

NAPOMENA* Prikazana cijena odnose se na NOA trosijed u cijelosti od tkanine kategorije 20. Dodatne funkcije, elementi i pribor naplaćuju se prema redovnom cjeniku.

 

Deklaracija:

Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi.Noge: čelik. Održavanje Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Preporuča se upotreba sredstava za njegu kožnog namještaja. Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Širina 250 cm
Dubina 96 cm
Visina 89 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Srodni artikli

Trosjed FILIP
Trosjed FILIP
Posebna cijena 1.190,00 kn Redovna cijena 2.504,00 kn
-52%
-1314kn
Trosjed BOMBAY
Trosjed BOMBAY
7.188,00 kn
Trosjed maxi RUBRA s madracem
Trosjed maxi RUBRA s madracem
Posebna cijena 12.689,99 kn Redovna cijena 15.975,00 kn
-20%
-3285kn
Trosjed ARIA
Trosjed ARIA
Posebna cijena 10.190,00 kn Redovna cijena 14.821,00 kn
-31%
-4631kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje