Trosjed RAV s madracem i relax funkcijom

SKU
Trosjed RAV s madracem i relax funkcijom
3.925,00 €
Trosjed RAV s madracem i relax funkcijom je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Trosjed RAV s madracem i relax funkcijom

RAV je više od običnog trosjeda. U trenu se može pretvoriti u kraljevski udoban krevet i stoga je namijenjen svima koji imaju manje prostora u stanu ili traže udoban krevet za svoje goste. Istodobno ga nadopunjuju udobne električne naslonjače i podesivi jastuci koji vam omogućuju potpuni odmor tijekom dana. Trosjed ​​je izrađen od elegantne i visokokvalitetne mikro tkanine koja je izdržljiva i laka za održavanje.

Osim toga, tkanina vam daje nebesku mekoću. Trosjed ​​je dovoljno velik za druženje, spavanje ili odmaranje dok čitate knjigu. Posipajte ga svojim omiljenim jastucima i dekama i stvorite najudobniji i dekorativni kutak svog doma.

Možete birati između velikog dvosjeda ili udobnog trosjeda s pomoćnim ležajem koji je već uključen.

Dimenzije:

216 x 108 cm
Visina sjedala: 49 cm
Dubina sjedala: 66 cm
Visina leđa: 101 cm
Pomoćni ležaj: 167 x 195 cm

Trosjed se uz nadoplatu može naručiti u raznim nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Deklaracija:Materijal izrade Osnovna konstrukcija: sirova iverica stolarska ploča, masivno drvo, ploča vlaknatica Noge: masivno drvo Ojastučenje: PU pjena, filc, tkanina/ koža Pomoćni ležaj: PU pjena, filc, dekorativna tkanina Okov: spojni vijci, klamerice, mehanizam za razvlačenje ležaja. Održavanje povremeno usisati 

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 216 cm
Dubina 66 cm
Visina 101 cm
Pomoćni ležaj Da
Madrac Da
Spremnik za posteljinu Ne
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje