Trosjed s pomoćnim ležajem MUTO

SKU
Trosjed s pomoćnim ležajem MUTO
10.139,00 kn
Trosjed s pomoćnim ležajem MUTO je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Trosjed s pomoćnim ležajem MUTO

Trosjed ​​MUTO odlikuje se masivnim i jednostavnim oblikom koji predstavlja minimalistički stil. Četvrtasta, mekana sjedala, široke stranice i nizak naslon su njegove karakteristike. Cijeli trosjed je nisko postavljen na gotovo nevidljive drvene noge. Osim diskretnog prošivanja na sjedalima, sve su površine glatke i ravne presvučene u baršunastu tkaninu MONOLITH. Trosjed ​​MUTO pravi izbor za vas i vaše goste jer nudi veliki pomoćni ležaj.

Muto je dizajnerski i vrlo kompaktan komad namještaja. Savršeno za dnevni boravak, spavaću sobu ili sobu za mlade u malom stanu.

Koje su najveće prednosti trosjeda MUTO?

Kvalitetno opružno sjedalo
Izdržljiva MONOLITH tkanina sa zaštitnim vodoodbojnim filmom
Udobni nasloni za ruke
Čvrste drvene nogice

Dimenzije:

Širina: 229 cm
Dubina: 91 cm
Visina: 81 cm
Visina sjedala: 46 cm
Dubina sjedala: 59 cm
Dimenzije pomoćnog ležaja: 135 x 180 cm

Trosjed se uz nadoplatu može naručiti u raznim tkaninama i nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Napomena: Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Deklaracija: Materijal izrade proizvoda:osn.konst.masivno drvo,metal,ploča iverica. Ojast.:cik-cak opruge ,PU pjena,termoplastika,zaštitna tkanina.Okov:metalni spojni elementi,meh.za naginjanje sjedala i rukonaslona ,ležaj mehanizam na razvlačenje.Noge:masivno drvo.Povr. obrada:lak za drvo. Održavanje povremeno usisati

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 229 cm
Dubina 91 cm
Visina 81 cm
Pomoćni ležaj Da
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje