Trosjed TOK - Max Divani

SKU
Trosjed TOK - Max Divani-308
4.366,45 €
Trosjed TOK - Max Divani je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Trosjed TOK - Max Divani

MAX DIVANI je sinonim za prvoklasni tapecirani namještaj koji je u cijelosti dizajniran i proizveden u Italiji. Dokazana kvaliteta branda temelji se na više od šest desetljeća obiteljske tradicije precizne izrade i strasti za dizajnom namještaja. Mala obrtnička radionica u talijanskoj regiji Murgija je kroz tri generacije izrasla u svjetski poznati brand koji danas čini dio ponude svih većih prestižnih salona namještaja na različitim kontinentima.

Svaki proizvod s potpisom MAX DIVANI odlikuju pomno odabrani materijali, vrhunski inovativan dizajn i savršeni detalji. Svaki njihov namještaj obećanje je neprocjenjive udobnosti, što je djelo najboljih majstora dizajna, planiranja, zanata, proizvodnje, arhitekture i dekoracije. Svaki MAX DIVANI proizvod odraz je jedinstvenog talijanskog stila i izražaja koji odmah zauzima središnje mjesto u prostoru. Pojedinačne elemente možete sastaviti po želji, ovisno o vašim željama i raspoloživosti prostora. Možete birati između najfinije kože ili tkanine koje pružaju osjećaj iznimne mekoće i osiguravaju vrhunsku izdržljivost i nakon višegodišnjeg korištenja.

Trosjed TOK je vaše ulaganje u ljepotu svakodnevnog života!

Koje su najveće prednosti trosjeda TOK?

Veliki izbor materijala i boja.
Mogućnost prilagodbe dimenzija vašim željama i potrebama.
Najkvalitetnija izrada.
50-godišnja tradicija obitelji Ferri.
Pomični nasloni leđa za lakše sjedenje.
Dostupne različite boje nogica.
Najkvalitetnija tkanina.

Značajke:

Boja: Razne boje
Materijal: Najkvalitetnija tkanina kat. 95.
Punjenje rukonaslona: Kvalitetna pjena
Punjenje sjedala: Kvalitetna pjena
Punjenje naslona za leđa: Kvalitetna pjena
Nogice: Metal

Dimenzije:

Širina: 230 cm
Dubina: 112/126 cm
Visina: 98 cm
Dubina sjedala: 60/86 cm
Visina sjedala: 43 cm
Širina rukonaslona: 30 cm
Visina rukonaslona: 59 cm
Visina nogica: 19 cm

Pregled kataloga Tehnički podaci Službena stranica

Napomena: Cijena i popust odnose se na trosjed TOK 230 x 112 cm u koži kategorije 20. s uključena dva pomična naslona. Dodatne funkcije, elementi i pribor naplaćuju se prema redovnom cjeniku.

Slika artikla je simbolična. Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Za sve dodatne informacije o materijalima, bojama i funkcijama koje nudi trosjed, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik

Održavanje Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Preporuča se upotreba sredstava za njegu kožnog namještaja. Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 230 cm
Dubina 125 cm
Visina 98 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje