Trosjed TOK - Max Divani

SKU
Trosjed TOK - Max Divani
32.899,00 kn
Trosjed TOK - Max Divani je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Trosjed TOK - Max Divani

MAX DIVANI sinonim je za prvoklasni tapecirani namještaj koji je u potpunosti dizajniran i proizveden u Italiji. Dokazana kvaliteta robne marke temelji se na više od šest desetljeća obiteljske tradicije pedantne izrade i strasti prema dizajnu. Mala je zanatska radionica u provinciji Murgi kroz tri generacije prerasla u svjetski poznato ime koje danas čini dio ponude svih velikih prestižnih salona namještaja na raznim kontinentima.

Svaki potpisni proizvod Max DIVANI odlikuje se pažljivo odabranim materijalima, vrhunskim inovativnim dizajnom i savršenim detaljima. Svaki proizvod MAX DIVANI obećanje je neprocjenjive udobnosti, zahvaljujući najboljim stručnjacima na području dizajna, planiranja, obrade drveta, obrade metala, arhitekture i dekoracije. Svaki proizvod MAX DIVANI odraz je jedinstvenog talijanskog stila i duše koji odmah zauzima središnje mjesto u prostoru. Možete odabrati sastavljanje pojedinih elemenata prema vašim željama i raspoloživosti prostora. Možete birati između najfinije kože ili tkanine koja pruža osjećaj iznimne mekoće i pruža vrhunsku izdržljivost čak i nakon mnogo godina uporabe. MAX DIVANI je ulaganje u ljepotu svakodnevnog života!

Prednosti:

Veliki izbor materijala i boja.
Mogućnost prilagodbe dimenzija vašim željama i potrebama.
Najkvalitetnija izrada.
50-godišnja tradicija obitelji Ferri
Pomični nasloni.
Dostupne različite boje nogica.
Materijal: koža 20. kategorije
Tip sjedala: Sjedalo od pjene

Dimenzije:

Širina 230 cm
Dubina 112/126 cm
Visina 98 cm
Visina sjedala 43 cm
Dubina dijela sjedala 60/86 cm

Pregled kataloga Tehnički podaci Službena stranica

 

Napomena: Cijena i popust odnose se na trosjed TOK 230 x 112 cm u koži kategorije 20. s uključena dva pomična naslona. Dodatne funkcije, elementi i pribor naplaćuju se prema redovnom cjeniku.

*Na slici nije nužno TOK trosjed u materijalu kategorije 20.

Za sve dodatne informacije o materijalima, bojama i funkcijama koje nudi trosjed, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik

Održavanje Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Preporuča se upotreba sredstava za njegu kožnog namještaja. Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 230 cm
Dubina
Visina 98 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Srodni artikli

Kutna garnitura OSLO
Kutna garnitura OSLO
4.199,00 kn
Kutna garnitura GOLF
Kutna garnitura GOLF
12.289,00 kn
Kutna garnitura ANTHONY
Kutna garnitura ANTHONY
Posebna cijena 7.290,00 kn Redovna cijena 11.760,00 kn
-38%
-4470kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje