TV element RIVERO 160

SKU
143-1013053
479,00 €
Nedostupno

Kolekcija RIVERO

Kako stvoriti jednostavnu, skladnu dnevnu zonu koja oduševljava svojim prigušenim, bezvremenskim i modernim stilom? Namještaj iz kolekcije RIVERO stvoren je za profinjene interijere u kojima se želimo opustiti. Kolekcija RIVERO dizajnirana je s ciljem održavanja udobnosti korištenja, ne zaboravljajući pitanje modernog, estetskog stila. Posvećeni dnevnom boravku i blagovaonici, omogućit će vam da uredite prostorije koje zrače mirom, redom i nekompliciranom elegancijom. Namještaj je izrađen od oplemenjenog iverala i dostupan je u elegantnoj kombinaciji boja tamnog hrasta i mat sive.

TV element RIVERO 160

Kako zamišljate večernje ili popodnevno opuštanje s najdražima? Osim društvenih igara, svakako volite vrijeme provedeno na udobnoj sjedećoj garnituri uz odabrani film. Osim trosjeda, trebat će vam i TV element iz serije RIVERO koji će vam pružiti udobnost korištenja, prostran prostor za odlaganje te će pojačati vizualni efekt stilski uređenog dnevnog boravka.

TV element ima dvije prostrane ladice i dvoja vrata koje su zajedno s korpusom namještaja izrađene od oplemenjenog iverala.  uz meko zatvaranje ladica. Elegantni TV element zadržan je u modernom, jednostavnom stilu, koji je naglašen metalnim okvirom i metalnim, minimalističkim ručkama. Cjelina je u modernim bojama drva (Dark Flagstaff Oak i Silicon Gray). Visokokvalitetni TV element izrađen je precizno, vidljivo u dugotrajnoj, pouzdanoj uporabi.

Odaberite TV element koji će pružiti izvrsnu potporu audio i video opremi te savršeno odgovarati ostalim elementima kolekcije. TV element  RIVERO savršeno se uklapa u skandinavski, loft, vintage ili moderan stil uređenja prostora.

Prednosti namještaja za dnevnu sobu RIVERO:

Vintage dizajn.
Jedinstvene boje i jednostavni oblici u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima.
Veliki izbor elemenata za dnevni boravak ili blagovaonicu.
Jednostavnost oblika.
Lako održavanje.

Značajke:

Boja:
Nature tamna boja hrasta (Dark Flagstaff Oak) i mat siva (Silicon Gray) 

Materijal:
Oplemenjeni iveral, Metal

Funkcija:
TV element s ladicama (tiho zatvaranje), policama i otvorima za ožičenje

Broj vrata:
2

Broj polica:
2

Broj ladica:
2

Ukupni broj odjeljaka:
6

Dimenzije:

Širina: 160 cm
Visina: 65 cm
Dubina: 40 cm

Elementi iz kolekcije RIVERO.

Kolekcija CESTINO

Napomena: Slike artikala su simbolične.

Za sve dodatne informacije o izvedbama, boji i funkciji stola, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija

Materijal izrade - Osnovna konstrukcija ploča iverica oplemenjena melaminskom sjajnom folijom, puno drvo;metalni okov: iver vijci, vijci, konfirmat vijci, ekscentri, metalne otklopne zglobnice, plastične kapice, plastični i metalni dijelovi, drvene tiple (moždanici).

Održavanje: Povremeno obrisati vlažnom, dobro ocijeđenom krpom, uz uporabu blagog deterdženta. Nikako ne upotrebljavati abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Iveral/Metal
Boja Tamno smeđa
Visina 65 cm
Širina 160 cm
Dubina 40 cm

Montaža:
Namještaj se isporučuje rastavljen u paketima za samostalnu montažu. Proizvod mora biti sastavljen prema priloženom priručniku s uputama.

Uvjeti korištenja:
Namještaj treba koristiti za njegovu namjenu - u zatvorenom prostoru i zaštićen od atmosferskih utjecaja. Preporuča se da se na namještaj ne stavljaju vrući predmeti. Za čišćenje površine koristite blago vlažnu, meku krpu, a zatim obrišite suhom. Za jače prljavštine možete koristiti blagi deterdžent za čišćenje namještaja.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje