TV nosač VOGELS TVM 1203, fiksni - 19"-50"

SKU
143-1007534
32,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1203, fiksni - 19"-50" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Flat TV zidni nosač za TV od 19 do 50 inča

Postavite TV na zid brzo i jednostavno? Ovaj besmisleni TV zidni nosač iz serije QUICK Fixed savršeno je rješenje. TV zidni nosač prikladan je za televizore od 19 do 50 inča i težine do 30 kg. Između televizora i zida ima samo 2,2 cm. QUICK fiksni TV zidni nosač ne može se okretati niti naginjati. Stoga je idealno prilagođen situacijama u kojima sjedite izravno ispred TV-a.

Brza i jednostavna montaža

Zidni nosači za TV QUICK dizajnirani su za brzo i jednostavno postavljanje vašeg TV-a na zid. Montaža QUICK fiksnog TV zidnog nosača ne traje više od 20 minuta. Završili ste u tri jednostavna koraka, zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu.

Jasne upute, odmah krenite na posao

Svaki korak je jasno objašnjen u Vodiču za brzu instalaciju. Ako biste radije pogledali detaljan priručnik ili video instalaciju, to možete jednostavno učiniti na mreži. Osim Vodiča za brzu montažu, paket također uključuje šablonu za bušenje, vijke i Fischer® DuoPower tiple. To znači da možete odmah prionuti na posao. Uz besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR, lako je označiti svoju prvu rupu. Također zgodno: vaš QUICK fiksni TV zidni nosač ima ugrađenu libelu. Montaža vašeg televizora savršeno ravno stoga je vrlo jednostavna.

Siguran izbor

S QUICK TV zidnim nosačem ne birate samo praktičnost već i sigurnost. Zidni nosači za TV QUICK opremljeni su jedinstvenim sustavom SoftLock™ koji vaš TV čuva na sigurnom. Osim toga, svi Vogel's TV zidni nosači imaju TÜV certifikat. Svaki proizvod testiran je na trostruku maksimalnu težinu. Zidni nosač za TV QUICK dolazi s 5-godišnjim jamstvom.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje