TV nosač VOGELS TVM 1213, nagibni - 19"-43"

SKU
143-1007533
46,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1213, nagibni - 19"-43" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Nagibni TV zidni nosač za TV od 19 do 43 inča

S ovim zidnim TV nosačem QUICK Tilt odabirete jednostavnost postavljanja i udobnost gledanja. Montaža je izuzetno jednostavna. Vaš TV je na mjestu za samo 20 minuta. Nagibom TV zidnog nosača za 5°, 10° ili 15° možete jednostavno postaviti idealan kut gledanja, što je ugodnije ako je Vaš TV postavljen malo više na zid. TV zidni nosač prikladan je za televizore od 19 do 43 inča i težine do 15 kg.

Montirajte svoj TV na zid u tri jednostavna koraka

QUICK Nagibni TV zidni nosači vrlo se brzo i jednostavno postavljaju. Zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu, gotovi ste u tri koraka. U roku od najviše 20 minuta, vaš TV je postavljen na zid i možete se zavaliti s daljinskim upravljačem.

Vogel's olakšava

Zahvaljujući priloženom šablonu za bušenje, vijcima i Fischer® DuoPower tiplama, možete odmah krenuti s radom. Nema potrebe prvo posjetiti trgovinu hardverom. Također jednostavno: zahvaljujući ugrađenoj libeli, savršeno ravno postavljanje vašeg TV-a jednostavno je. Kako instalirati vaš QUICK Tilt zidni nosač objašnjeno je korak po korak u Vodiču za brzu instalaciju. Ako želite, također možete pogledati detaljan priručnik i video instalaciju na internetu. Uz našu besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR, možete jednostavno označiti prvu rupu.

Izbor za sigurnost

S ovim TV zidnim nosačem QUICK Tilt ne birate samo jednostavno postavljanje, već i sigurnost. SoftLock™ sustav osigurava da je vaš TV sigurno pričvršćen, dok TiltGrip™ sustav osigurava sigurno postavljanje u bilo kojem položaju. Osim toga, svaki QUICK TV zidni nosač ima TÜV certifikat i testiran je na tri puta veću težinu od maksimalne težine. QUICK Tilt TV zidni nosači stoga ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve. Na kupnju dobivate 5 godina jamstva.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje