TV nosač VOGELS TVM 1223, okretni - 19"-43"

SKU
143-1007532
87,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1223, okretni - 19"-43" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Full-motion TV zidni nosač za TV od 19 do 43 inča

S ovim zidnim nosačem za TV QUICK Full-Motion možete maksimalno uživati ​​u svom TV-u. Zidni nosač možete okrenuti do 120° i nagnuti do 15°. Instalacija je iznimno jednostavna i gotova u tren oka. Svoj TV možete čvrsto i sigurno postaviti na zid za manje od 30 minuta. TV zidni nosač prikladan je za televizore od 19 do 43 inča i težine do 15 kg.

Jednostavna instalacija u tri koraka

Svoj zidni nosač za TV QUICK Full-Motion možete postaviti u samo tri koraka, zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu. To znači da će vaš TV biti sigurno montiran na zid za najviše 30 minuta. Je li vaš TV postavljen malo nakrivljeno? Nema problema, čak i nakon postavljanja možete ga učiniti savršeno ravnim.

Uključen materijal za montažu

Zidni TV nosač QUICK Full-Motion uključuje materijale za montažu. Šablona za bušenje, vijci i Fischer® DuoPower čepovi su standardno uključeni u pakiranje. Kao i libela i vezica za kabele za čvrsto i sigurno povezivanje kabela. Vodič za brzu instalaciju objašnjava korak po korak kako sve sigurno instalirati. Također možete pogledati detaljan priručnik ili video instalaciju. Možete ih pronaći na internetu. Za označavanje prve rupe možete koristiti našu besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR.

TÜV certificiran za maksimalnu sigurnost

Kod Vogel'sa je sigurnost na prvom mjestu. QUICK Full-Motion+ TV zidni nosači ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve. Svaki TV zidni nosač ima TÜV certifikat i testiran na tri puta veću težinu od maksimalne težine.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje