TV nosač VOGELS TVM 1403, fiksni - 32"-77"

SKU
143-1007530
46,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1403, fiksni - 32"-77" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Flat TV zidni nosač za TV od 32 do 77 inča

Tražite li praktičan TV zidni nosač za jednostavno i brzo postavljanje TV-a na zid? Sjedite li uvijek izravno ispred TV-a, tako da se zaslon ne mora okretati ili naginjati? Ako je tako, ovaj TV zidni nosač iz serije QUICK Fixed savršen je izbor. TV zidni nosač prikladan je za televizore od 32 do 77 inča i težine do 50 kg. Između televizora i zida ima samo 2,2 cm.

Brza i jednostavna montaža

Zidni nosači za TV QUICK vrlo se brzo i jednostavno postavljaju zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu. TV možete postaviti na zid u tri jednostavna koraka. Već možete uživati ​​u svom TV-u unutar najviše 20 minuta.

Jasne upute, spremno za montažu

QUICK fiksni zidni nosač za TV odmah je spreman za montažu. Šablona za bušenje, vijci i Fischer® DuoPower čepovi su uključeni. Svi koraci instalacije jasno su i sažeto objašnjeni u priloženom Vodiču za brzu instalaciju. Također možete pogledati detaljan priručnik na internetu ili pogledati video instalaciju.

Maksimalna sigurnost

Zidni nosači za TV QUICK ističu se jednostavnošću postavljanja. Ali također su nepobjedivi kada je u pitanju sigurnost. Zahvaljujući jedinstvenom SoftLock™ sustavu, vaš TV je uvijek sigurno osiguran. Osim toga, svaki QUICK TV zidni nosač ima TÜV certifikat i testiran je na tri puta veću težinu od maksimalne težine. 

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje