TV nosač VOGELS TVM 1413 - nagibni, 32"-65"

SKU
143-1007529
65,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1413 - nagibni, 32"-65" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNa zalihi
RijekaZadnji komadi

Nagibni TV zidni nosač za TV od 32 do 65 inča

Učinite stvari jednostavnima i udobnima za sebe uz ovaj QUICK nagibni TV zidni nosač. Montaža je izuzetno jednostavna. Vaš TV možete postaviti na zid u max. 20 minuta. Naginjanjem TV zidnog nosača za 5°, 10° ili 15° možete podesiti željeni kut gledanja, značajka koja je posebno zgodna ako je Vaš TV postavljen malo više na zid. TV zidni nosač prikladan je za TV od 32 do 65 inča i težine do 25 kg.

Lako se postavlja u tri koraka

Zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu, QUICK Tilt TV zidni nosači se brzo i jednostavno postavljaju. Cijeli proces instalacije sastoji se od samo tri koraka. Vaš TV možete postaviti na zid u max. 20 minuta.

Odmah se bacite na posao

Sav materijal za ugradnju koji vam je potreban za postavljanje vašeg QUICK Tilt TV zidnog nosača uključen je u pakiranje. Uz vijke i Fischer® DuoPower čepove, uključen je i šablon za bušenje. Uz našu besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR, možete jednostavno označiti prvu rupu. Sam zidni nosač QUICK Tilt TV ima ugrađenu libelu, tako da možete biti sigurni da je vaš TV postavljen ravno. Možete pronaći upute korak po korak u Vodiču za brzu instalaciju. Osim toga, možete vidjeti detaljan priručnik i video instalaciju na internetu.

Siguran TV zidni nosač

Ovaj TV zidni nosač QUICK Tilt odlikuje se ne samo jednostavnom ugradnjom, već i sigurnošću. Na primjer, sustav SoftLock™ osigurava da je vaš TV uvijek sigurno osiguran. A zahvaljujući sustavu TiltGrip™, nosač ostaje sigurno fiksiran u bilo kojem položaju. Osim toga, svaki QUICK TV zidni nosač ima TÜV certifikat i testiran je na tri puta veću težinu od maksimalne težine. QUICK Tilt TV zidni nosači stoga ispunjavaju najstrože sigurnosne zahtjeve.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje