TV nosač VOGELS TVM 1423, okretni - 32"-65"

SKU
143-1007528
149,99 €
TV nosač VOGELS TVM 1423, okretni - 32"-65" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Full-motion TV zidni nosač za TV od 32 do 65 inča

Želite li uživati ​​u svom TV-u u potpunosti, čak i ako ne sjedite izravno ispred njega? Ovaj TV zidni nosač QUICK Full-Motion to omogućuje. Zidni nosač možete okrenuti za 120° i nagnuti za 15°. I ne brinite ako niste tako spretni. Postavljanje QUICK Full-Motion TV zidnog nosača iznimno je jednostavno. Svoj TV možete sigurno postaviti na zid u maks. 30 minuta. TV zidni nosač prikladan je za TV od 32 do 65 inča i težine do 25 kg.

Jednostavna instalacija u tri koraka

Zahvaljujući jedinstvenom EasyFIX™ sustavu, instaliranje QUICK Full-Motion TV zidnog nosača traje samo tri koraka. Za lijepu montažu TV-a nije potrebno više od 30 minuta. Je li montiran malo nakrivo? Bez brige. Čak i nakon instalacije, možete jednostavno ispraviti svoj TV.

Pogodnost Vogel'sa

Vogel's čini postavljanje vašeg QUICK Full-Motion TV zidnog nosača jednostavnim u svakom pogledu. Standardno su uključeni šablona za bušenje, vijci i Fischer® DuoPower čepovi. U pakiranje također uključeno: libela i vezica za kabele za čvrsto i sigurno spajanje kabela. Kako biste jednostavno označili prvu rupu, možete koristiti našu besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR. Sve osnovne upute za instalaciju jasno su objašnjene u Vodiču za brzu instalaciju. A ako želite, također možete pogledati detaljan priručnik ili video instalaciju na internetu.

100% sigurno

Kad je riječ o sigurnosti, Vogel's ne pravi kompromise. Svaki QUICK Full-Motion TV zidni nosač ima TÜV certifikat i ispunjava najviše sigurnosne zahtjeve. Svi naši zidni nosači također su testirani na trostruku težinu od svoje najveće težine. Dakle, možete biti sigurni da je vaš TV postavljen 100% sigurno.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje