TV nosač VOGELS TVM 3213, nagibni - 19"-43"

SKU
143-1007520
52,99 €
TV nosač VOGELS TVM 3213, nagibni - 19"-43" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Elegantan i siguran: nagibni TV zidni nosač za TV od 19 do 43 inča

S ovim TV zidnim nosačem COMFORT Tilt odabirete stil, sigurnost i ugodno iskustvo gledanja. Zidni nosač je idealan kada je vaš TV postavljen malo više na zid, na primjer u spavaćoj sobi. Možete ga naginjati do 20° kako biste stvorili idealan kut gledanja. TV zidni nosač prikladan je za televizore od 19 do 43 inča i težine do 15 kg.

Vaš TV lijepo i sigurno montiran

U svom televizoru zaista uživate samo kada znate da je montiran lijepo i sigurno. Elegantni COMFORT Tilt TV zidni nosač daje vam tu sigurnost. Zidni nosač napravljen je za godine intenzivne upotrebe.

Sigurno zaključavanje sa zvučnim klikom

COMFORT Tilt TV zidni nosač opremljen je jedinstvenim sigurnosnim sustavom ClickLoc™. Ovaj sustav vam omogućuje jednostavno zaključavanje ili otpuštanje TV-a sa zidnog nosača. Zvučni klik znači da možete biti sigurni da je vaš TV sigurno zaključan na mjestu. Meke zakrpe na TV zidnom nosaču štite stražnju stranu TV-a dok se montira.

TÜV certificiran

COMFORT nagibni TV zidni nosači imaju TÜV certifikat i testirani su na trostruku maksimalnu nosivost. Kao rezultat toga, ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve.

Jednostavan za postavljanje

Instalacija COMFORT Tilt TV zidnog nosača je brza i jednostavna. Kako bismo vam pomogli, već smo uključili šablonu za bušenje, vijke i Fischer® DuoPower tiple u pakiranju. Sam zidni nosač ima ugrađenu libelu. Možete pročitati kako sve instalirati u Vodiču za brzu instalaciju. Također možete pogledati detaljan priručnik i poseban videozapis o instalaciji na internetu.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje