TV nosač VOGELS TVM 3403, fiksni - 32"-77"

SKU
143-1007512
57,99 €
TV nosač VOGELS TVM 3403, fiksni - 32"-77" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Elegantan i siguran: ravni TV zidni nosač za TV od 32 do 77 inča

Želite li svoj TV ravnog ekrana stilski i sigurno postaviti na zid? S ovim fiksnim TV zidnim nosačem COMFORT odabirete dizajn i sigurnost. Zidni nosač prikladan je za montažu televizora od 32 do 77 inča i težine do 50 kg na zid. Razmak između televizora i zida je samo 2,2 cm. COMFORT fiksni TV zidni nosači ne mogu se okretati ili naginjati. Dakle, ako uvijek sjedite izravno ispred TV-a, ovo je savršen zidni nosač za vas.

Bezbrižno uživanje u vašem TV-u

Vaš TV je vrijedan i krhki dio opreme. Dakle, tražite TV nosač na koji ćete potpuno sigurno postaviti svoj TV. Pogotovo ako imate zaposlenu obitelj s djecom ili kućnim ljubimcima. COMFORT Fiksni TV zidni nosač posebno je razvijen za tu svrhu. Nudi bezbrižno uživanje.

Zadovoljava najviše sigurnosne zahtjeve

Uz fiksni TV zidni nosač COMFORT sigurnost je na prvom mjestu. Na primjer, zidni nosač opremljen je sigurnosnim sustavom ClickLoc™. Ovo zaključava vaš TV na zidni nosač uz zvučni klik. Za zaštitu stražnje strane vašeg TV-a prilikom postavljanja, zidni nosač je opremljen mekim zakrpama.

Pogodan položaj za održavanje

Zidni nosač ima praktičan položaj za održavanje. To vam omogućuje pristup kabelima ili USB priključcima na stražnjoj strani televizora čak i nakon instalacije.

Jednostavnost postavljanja

COMFORT fiksni TV zidni nosači dizajnirani su za jednostavno postavljanje. Pomoći će vam Vodič za brzu instalaciju. Detaljan priručnik i poseban videozapis o instalaciji mogu se pronaći na internetu. Šablona za bušenje, vijci i Fischer® DuoPower čepovi uključeni su u pakiranje. To znači da možete odmah prionuti na posao. Naša besplatna aplikacija DrillRight™ AR olakšava označavanje prve rupe, a zidni nosač ima ugrađenu libelu, koja je također zgodna.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje