TV nosač VOGELS TVM 3413, nagibni - 32"-65"

SKU
143-1007511
81,99 €
TV nosač VOGELS TVM 3413, nagibni - 32"-65" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Elegantan i siguran: nagibni TV zidni nosač za TV od 32 do 65 inča

COMFORT Tilt TV zidni nosač idealan je ako želite svoj TV postaviti malo više na zid, na primjer u spavaćoj sobi. Vaš TV je montiran stilski i sigurno. Zaslon možete nagnuti do 20° kako biste stvorili udoban kut gledanja. TV zidni nosač prikladan je za TV od 32 do 65 inča i težine do 25 kg.

Bezbrižan užitak gledanja

Dobivate više užitka uz TV koji je elegantno i sigurno montiran na zid. A to je upravo ono što dobivate s ovim COMFORT nagibnim TV zidnim nosačem. Bezbrižan užitak gledanja za cijelu obitelj

Vaš TV sigurno zaštićen

Zahvaljujući jedinstvenom ClickLoc™ sigurnosnom sustavu, možete jednostavno zaključati svoj TV na zidni nosač. Zvučni klik znači da možete biti sigurni da je vaš TV sigurno zaključan na mjestu. Tu su i meke zakrpe na zidnom nosaču. One sprječavaju grebanje stražnje strane TV-a kada se montira.

Najviši sigurnosni zahtjevi

COMFORT nagibni TV zidni nosači imaju TÜV certifikat, što znači da su uspješno testirani na trostruku maksimalnu nosivost. Kao rezultat toga, ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve.

Jednostavna instalacija

Instalacija COMFORT Tilt TV zidnog nosača je brza i jednostavna. Pomoći će vam Vodič za brzu instalaciju. Također možete pogledati instalacijski video ili pregledati detaljan online priručnik. U pakiranju smo uključili šablonu za bušenje, vijke i Fischer® DuoPower tiple. Sam zidni nosač ima ugrađenu libelu. Uz našu besplatnu aplikaciju DrillRight™ AR, možete jednostavno označiti prvu rupu.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje