TV nosač VOGELS TVM 3423, okretni - 32"-65"

SKU
143-1007509
174,99 €
TV nosač VOGELS TVM 3423, okretni - 32"-65" je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Elegantan i siguran: TV zidni nosač za punu pokretljivost za TV od 32 do 65 inča

S ovim elegantnim TV zidnim nosačem COMFORT Full-Motion odabirete sigurnost, dizajn i udobnost gledanja. Intenzivna uporaba nije problem za ovaj čvrsti zidni nosač. To ga čini idealnim za obitelji s djecom. Zidni nosač možete okrenuti do 120° i nagnuti 20°. To olakšava stvaranje idealnog kuta gledanja. Zidni nosač prikladan je za televizore od 32 do 65 inča i težine do 25 kg.

Ugodno korisničko iskustvo

Samo jednim prstom možete pomaknuti TV na željenu poziciju. COMFORT Full-Motion TV zidni nosač opremljen je One-Finger™ Movementom. Zahvaljujući posebnim ležajevima, zidni nosač je vrlo gladak i lagan za pomicanje.

Sigurno zaključavanje

Za sigurno naginjanje i fiksiranje vašeg TV-a, COMFORT Full-Motion TV zidni nosač opremljen je jedinstvenim TiltAnchor™ sustavom.

Montaža?

Vogel's vam olakšava postavljanje vašeg COMFORT Full-Motion TV zidnog nosača. Pakiranje sadrži šablonu za bušenje, vijke, Fischer® DuoPower tiple, kabelsku vezicu i libelu. Lako je označiti prvu rupu pomoću naše besplatne aplikacije DrillRight™ AR, a upute za instalaciju možete pronaći u Vodiču za brzu instalaciju. Ili pogledajte detaljan priručnik ili poseban videozapis o instalaciji na mreži.

Zajamčeno sigurno

Sa COMFORT Full-Motion TV zidnim nosačem, vaš TV će sigurno biti montiran. Svaki TV zidni nosač ima TÜV certifikat i testiran na tri puta veću težinu od maksimalne težine.

Više informacija
Proizvođač Vogels
Boja Crna
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje