Usisavač ECOVACS DEEBOT X1 OMNI

SKU
143-1005342
1.699,00 €
Dodajte
Usisavač ECOVACS DEEBOT X1 OMNI je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Potpuno novi, sve-u-jednom, vodeći model za usisavanje i brisanje koji pruža luksuzno i besprijekorno iskustvo čišćenja. 

 

Vrhunski robotski usisavač za usisavanje i brisanje bez upotrebe ruku. DEEBOT X1 OMNI je prvi potpuno automatski uređaj te vrste, zahvaljujući multifunkcionalnoj OMNI stanici i mogućnostima glasovne kontrole. Ova sve-u-jednom stanica automatski pere i suši krpicu za brisanje te sama nadopunjuje čistu vodu. Nadalje, možete aktivirati svog robota jednostavnim glasovnim naredbama za dodatnu udobnost. I ne brinite o navigaciji, umjetna inteligencija ovog novog modela uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMapping 2.0 tehnologijom što znači apsolutnu preciznost otkrivanja prepreka i navigaciju čak i u mraku. DEEBOT X1 OMNI podiže dizajn robota za usisavanje i brisanje na novu razinu. Radeći zajedno s nagrađivanim dizajnerskim savjetnikom JACOB JENSEN DESIGN, ECOVACS je proizveo elegantno pametno rješenje za čišćenje.

 

Zavalite se i opustite Zahvaljujući novoj OMNI stanici, s jednim zaustavljanjem vaš DEEBOT X1 će u potpunosti raditi sam. Osim što prazni spremnik za prašinu, također pere i suši podlogu za brisanje sam. Uz novu YIKO glasovnu kontrolu, možete se opustiti i potpuno se osloniti na DEEBOT da preuzme vaše čišćenje podova

 

Dizajniran za uživanje i ponosno izlaganje u vašem domuPrezentiran od nagrađivanog dizajnerskog savjetnika JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 OMNI je vrhunski i moderan robotski usisavač i brisač podova koji se savršeno uklapa u vaš dom.

 

Besprijekorna i glatka izvedbaDoista pametan robot za usisavanje, opremljen naprednom umjetnom inteligencijom i RGB kamerom za astrofotografiju. DEEBOT X1 OMNI može prepoznati prepreke i stvoriti karte za navigaciju u vašem domu s apsolutnom preciznošću, čak i u mraku.

 

Snažno usisavanje i brisanjeOpremljen intenzivnom snagom usisavanja (do 5.000 Pa) i revolucionarnim rotirajućim sustavom za čišćenje. Do 180 okr/min brzine rotacije i 6N pritiska, DEEBOT X1 OMNI nudi integrirano čišćenje, usisavanje i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje, osiguravajući da ne ostanu tvrdokorne mrlje

 

Naziv
DEEBOT X1 OMNI
Razina buke
cca. 68 dB
Vrijeme punjenja
cca. 6,5 sati.
Baterija
Li-ion, 5200 mAh
Max vrijeme rada
cca. 260 Min.
Veličina spremnika za prašinu
400 ml
Kapacite spremnika za vodu robota
80 ml
Prijelaz pragova (s pločom za brisanje)
2.0 cm
Težina robota
4,4 kg
Dimenzije robota
362 x 362 x 103.5 mm
Kapacitet spremnika za čistu vodu stanice
4 L
Kapacitet spremnika za prljavu vodu stanice
4 L
Razina buke pranja krpica
65 dBA
Sušenje toplim zrakom
2h
Vrijeme pražnjenja spremnika za prašinu robota
10s
Razina buke pražnjenja spremnika za prašinu
≤80 dB(A)
Kapacitet spremnika za prašinu stanice
3.0 L
Dimenzije stanice
430 x 448 x

U periodu od 01.10. do 31.12.2022., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje.

Kako biste ostvarili pravo na dodatno jamstvo, potrebno je registrirati vašu kupovinu OVDJE. Ili prijavom na e-mail: prijava@timbonus.hr

Saznaj više
Više informacija
Proizvođač ECOVACS
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje