Usisavač iRobot I7 I7150

SKU
143-248465
6.999,00 kn
Dodajte
Usisavač iRobot I7 I7150 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

 

 

O proizvodu
Dugoiščekivana premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla i na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

 

Roomba i7158 može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

 

Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7158 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

 

Glavne prednosti Roombe i7
Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
Robotski usisavač Roomba i7(i7158) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6
Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
Prepoznaje Vašu kuhinju iz dnevnog boravka - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 rješava Vas posla
Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja koncentrirane prašine i navode robota na detaljnije čišćenje.

 

Promijenite način na koji čistite - zauvijek.
Roomba® i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju koja Vam omogućuje određivanje točne prostorije i vremena čišćenja. Zahvaljujući premium trofaznom sustavu čišćenja, dvojnim gumenim četkama za različite površine i 10X većoj usisnoj snazi, nova Roomba i7 čisti različite površine Vašeg doma.

 

30 godina iskustva i inovacija u robotici
iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

 

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije
Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.

 

Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka
Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

 

“Roomba®, očisti mi kuhinju”
Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.

 

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
Robotski usisavač Roomba i7(i7158) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

 

Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom*
Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.

 

Dvojne gumene četke znaju što je timski rad
Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.

 

Dovodi prašinu do ruba
Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.

 

Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo
Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.

 

Detektiv za prašinu koji radi za Vas
Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

 

Ispire se do čistoće
Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisavača nikad nije bilo lakše. Jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu s perivog spremnika.

 

Tehnička specifikacija
Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
ARM procesor prestižne marke
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje bazne postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Zapremnina spremnika 0,4 litara
Vrsta spremnika: periv
Čisti cijeli kat Vašeg doma
Pamti do 10 tlocrta
Litij-ionska baterija
Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
Vrijeme punjenja 3 sata
Dimenzije ( mm ) 351 x 92
4 kg težine

 

Više informacija
Proizvođač iRobot
Boja Siva
Bežično vrijeme rada 75 min
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Robotski usisavač ROOMBA I7 i7156
Robotski usisavač ROOMBA I7 i7156
Posebna cijena 3.998,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 6.999,00 kn
-42%
-3000kn
Usisavač iRobot Roomba i7+ (i7550)
Usisavač iRobot Roomba i7+ (i7550)
Posebna cijena 5.298,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 6.999,00 kn
-24%
-1700kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje