Usisavač iRobot Roomba E6198

SKU
143-244829
389,00 €
Dodajte
Usisavač iRobot Roomba E6198 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaNije na zalihi

Roomba serije e6 posjeduje sve karakteristike serije e5, samo naprednije i poboljšane. Robotski usisavač Roomba e6198 pored svih karakteristika serije e5 dodatno ima i senzor za pun spremnik, tri dodatna filtera, te jedan dodatni virtualni zid Dual Mode. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio vaše podove. Robot će prepoznati i usredotočiti se na područja gdje se skuplja prljavština.

Upoznajte novu snagu dubinskog čišćenja!
Nova serija e6 iz iRobota!
Robotski usisavač Roomba e6198 pored svih karakteristika serije e5 dodatno ima i senzor za pun spremnik, tri dodatna filtera, te jedan dodatni virtualni zid Dual Mode. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio Vaše podove. Robot će prepoznati i usredotočiti se na područja gdje se skuplja prljavština.

iRobot® Roomba® e6 - Idealan za životinjsku dlaku. S gumenim četkicama i jakom snagom usisavanja skuplja dlake kućnih ljubimaca s tvrdih podova i tepiha - bez zapetljavanja četkica.

Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® e6198 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca. Robotski usisavač Roomba® e6198 s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvije višeslojne četkice, kao i posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova, rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanje nečistoće do veće prljavštine s poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije robot još detaljnije otkriva područja koncentrirane prljavštine i rješava ih, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine koji će Vam pomoći da učinite više. iRobot® je globalni predvodnik u robotiziranju već više od 30 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustva, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rješenje za temeljito čišćenje poda.

Glavne prednosti Roombe e6198

 • Premium AeroForce ™ trostupanjski sustav čišćenja čisti prljavštinu i dlake kućnih ljubimaca koje vidite, ali i alergene i prašinu koje nemate.
 • Idealno za dlaku kućnih ljubimaca - Učinkovito uklanja dlake kućnih ljubimaca s poda s univerzalnim dvostrukim valjcima za sve vrste poda i s 5x većom usisnom snagom*
  * U usporedbi sa AeroVac ™ Roombe® serijom 600.
 • Dvije višeslojne gumene četke: svaka četka ima jedinstven dizajn s gumenim profilom koji je u stalnom kontaktu s različitim podnim površinama od tvrdih podova do tepiha. Prilagodljivi su i fleksibilni tako da ulove sve, od najmanjih čestica poput prašine i prljavštine do dlaka, kose i većih nečistoća.
 • Dirt Detect ™ senzori otkrivaju područja u Vašem domu s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.
 • Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kada niste kod kuće.
 • Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u tjesnom dodiru s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

iRobot® Roomba® e6198
Svakodnevna čistoća, bez napora

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

Trostupanjski sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobjeći trostupanjskom sustavu čišćenja koji kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja.. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

3-stopenjski sistem čiščenja

AeroForce tehnologija čišćenja

Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. Revolucionarna AeroForce tehnologija čišćenja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Umjesto četkica koje se savijaju i mogu propustiti prljavštinu naše jedinstvene fleksibilne gumene četkice prianjaju uz različite podne površine i ostaju u bliskom kontaktu s tvrdim podovima i tepisima kako bi temeljito očistile pod. Oni su također dizajnirani za čišćenje dlaka i dlaka kućnih ljubimaca, a da pritom ne ometaju dlake i dlake, pa je svakodnevno održavanje čistih podova sada lakše. Bočna četka za čišćenje rubova i uglova posebno je dizajnirana pod kutom od 27 stupnjeva kako bi se osigurala čistoća i u ovim područjima.

3-stopenjski sistem čiščenja

Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

Ustvarjen za rezultate

Dirt Detect tehnologija

Dirt Detect ™ senzori ™ otkrivaju područja u vašem domu s većom koncentracijom prljavštine (kao što su najprometnija područja u vašem domu) i osiguravaju temeljitije čišćenje ovih prostora.

Ustvarjen za rezultate

Inteligentna navigacija po Vašem domu

Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® e6198 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine. Osim što čisti umjesto Vas ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica.

Ustvarjen za rezultate

Jednostavno isperite

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e6 ima mogućnost perivog spremnika kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Ustvarjen za rezultate

Čisti nečistoću koju vidite i prašinu koju ne vidite

Izuzetno učinkovit filter. Izrađen je od posebnog materijala koji zarobljava čak 99% plijesni, peluda, grinja i alergena mačaka i pasa veličine 1 mikrona.

Ustvarjen za rezultate

 

Povežite i očistite ili postavite raspored u hodu ili mu jednostavno recite da čisti

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Jednostavno dajte upute virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

Ustvarjen za rezultate

Originalni dijelovi

Roomba® robotski usisavač se može rastaviti tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.

Sadržaj paketa

 • Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom
 • Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem2x Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem
 • Filtar3x Filtar
 • Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)
 • Roomba e61981x Roomba e6198
Više informacija
Proizvođač iRobot
Boja Smeđa
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje