Usisavač štapni BOSCH BBS711ANM

SKU
143-1006932
2.989,00 kn
Dodajte
Usisavač štapni BOSCH BBS711ANM je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNije na zalihi

POWER FOR ALL ALLIANCE. Jedna baterija za cijeli dom.
Većina uređaja ima različite vrste baterija, što može biti skupo. Zamjenjive baterije dio su jednog od najvećih sustava među više robnih marki za baterije od 18 V. Kompatibilne su s mnogim električnim i vrtlarskim alatom od 18 V marke Bosch i drugih, kao na primjer Gardena, Gloria, Wagner i Rapid.
Automatski optimizirana izvedba i vrijeme rada.
Zahvaljujući patentiranoj Bosch pametnoj tehnologiji otrkivanja baterije, naš bežični usisavač prepoznaje vrstu baterije u upotrebi i automatski optimizira djelotvornost za uklanjanje teške prljavštine ili vrijeme rada za pokrivanje velikih površina. Dakle, uživate u najboljem rješenju za svaki izazov.
Jednostavno pražnjenje spremnika za prašinu, bez pranja filtra.
Pražnjenje spremnika za prašinu trebalo bi biti higijensko i bezbrižno. Spremnik možete isprazniti bez dizanja prašine, a filtar možete očitstiti bez pranja. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić te ga ispraznite izravno u koš.
Brzo i jednostavno čišćenje filtra.
Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Brzo i jednostavno čišćenje bez pranja.
Idealna za čišćenje unutrašnjosti svih automobila.
Unutrašnjost automobila općenito je težak prostor za čišćenje i često pri ruci nemate utičnicu. Zato ovaj usisavač ima savršenu dodatnu opremu koja vam je potrebna za čišćenje svakog kutka s lakoćom. Dugotrajno vrijeme rada i jednostavna upotreba znače savršen način čišćenja vašeg automobila.
Snažan kao usisavač s kablom, a fleksibilan.
Sada je to moguće: Unlimited 7 bežični usisavač pruža istu djelotvornost kao i uređaj s kablom. Zahvaljujući pouzdanoj i dugotrajnoj Bosch bateriji, snažnom motoru od 66 000 o/min i motoriziranoj četki s LED svjetlima, snažni višenamjenski akumulatorski usisavač jednako je snažan kao i onaj s kablom2 te pruža temeljito i fleksibilno čišćenje. Uživajte u prednostima bežičnog usisavača u kombinaciji sa snagom usisavača s kablom.
Ergonomske značajke za visoku praktičnost i fleksibilnost.
Uživajte u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje vam da sigurno držite uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami. S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možete odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako biste se jednostavno prebacili na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.
Uživajte u 33% duljem vremenu rada za do 100 m2.
Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada7 i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možete očistiti do 100 m2 sa samo jednim punjenjem baterije8 - bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.
Mini mlaznica s lakoćom sakuplja dlake kućnih ljubimaca.
Dlake kućnih ljubimaca su gnjavaža. Mini mlaznica ProAnimal je razvijena za vlasnike kućnih ljubimaca i opremljena je standardnom četkom te drugom četkom za brže i jednostavnije sakupljanje životinjske dlake. Mini mlaznica jamči da ćete pokupiti dlake i vlakna s tapeciranog pokućstva i sa mjesta poput košare vašeg kućnog ljubimca.
Tehnički podaci
Tip:Stick
Vrijeme rada:40 min
Vrijeme punjenja:5 h
Voltaža:18,0 V
Performance levels:3

Više informacija
Proizvođač Bosch
Baterijski Da
Bežično vrijeme rada 40 min
Snaga 18 V
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Usisavač DYSON V8 Absolute +
Usisavač DYSON V8 Absolute +
Posebna cijena 2.799,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.899,00 kn
-3%
-100kn
ELECTROLUX PQ91-40GG
ELECTROLUX PQ91-40GG
Posebna cijena 2.198,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.999,00 kn
-26%
-800kn
Usisavač BOSCH BBS81PET Unlimited ProAnimal
Usisavač BOSCH BBS81PET Unlimited ProAnimal
Posebna cijena 2.799,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.199,00 kn
-12%
-400kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje