Usisavač štapni BOSCH BBS711W

SKU
143-1006933
379,00 €
Dodajte
Nedostupno

Maksimalna učinkovitost – neograničena fleksibilnost: Naš najfleksibilniji usisavač s usisavanjem više od 99,9% prašine1

Djelotvornost kao usisavača s kablom: fleksibilan i bežičan, a jak kao i usisavač s kablom.2
Rukovanje s lakoćom: jednostavno čišćenje zahvaljujući praktičnim funkcijama kao što su Flex Tube i Quick Stand.
Dulje vrijeme rada: izmjenjiva baterija od 3,0 Ah (Power for all Alliance) s do 33%7 duljim vremenom rada.
Četka AllFloor DynamicPower s integriranim LED svjetlima: za sakupljanje više od 99,9 %4 prašine.
Motor TurboSpin: Brži, laganiji i učinkovitiji za upečatljivu učinkovitost čišćenja

Uživajte u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje vam da sigurno držite uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami. S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možete odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako biste se jednostavno prebacili na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.
Baterija od 3,0 Ah
Uživajte u 33% duljem vremenu rada za do 100 m2.

Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada7 i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možete očistiti do 100 m2 sa samo jednim punjenjem baterije8 - bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.
Četka AllFloor DynamicPower s LED svjetlima
Motorizirana četka s LED svjetlima
Uživajte u optimalnim rezultatima čišćenja na svim podovima i površinama, pa čak i na najtamnijim mjestima. Sa snažnom motoriziranom četkom možete postići usisavanje više od 99,9%4 prašine. Zahvaljujući snažnim ugrađenim LED svjetlima, možete vidjeti i ukloniti prljavštinu i prašinu čak i na teško uočljivim mjestima iza namještaja ili u tamnim kutovima. Osim toga, možete pokupiti 30% više prašine na tepisima5. Tako da se možete osjećati ugodno u čistom domu za tren oka.
Motor TurboSpin (3,0Ah)
Snažan i lagan motor proizveden u Njemačkoj.

Nema kompromisa u pogledu djelotvornosti s našim TurboSpin motorom bez četkica. Štoviše, trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 21% brži i 31% lakši6 - do 66 000 o/min - za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja svaki put.
Besplatno 10-godišnje jamstvo za motor

Cijev Flex Tube
Savitljiva 90° 100 % zabavno – čišćenje ispod niskog namještaja.
Nema više saginjanja da biste se uvukli ispod namještaja ili sofe. Novi integrirani spoj u cijevi omogućuje čišćenje bez teškoća ispod nisko ležećeg namještaja, sofe ili kreveta. Prašina i prljavština u teško dostupnim kutovima više nemaju šanse, jer je snaga uvijek velika, čak i kada je cijev Flex Tube savijena. Uživajte u 100% fleksibilnosti zahvaljujući kutu od 90°, što čišćenje čak i teško dostupnih mjesta čini jednostavnim.

Quick Stand
Fleksibilno čišćenje zahvaljujući funkciji samostajanja.
Uštedite vrijeme i energiju zahvaljujući funkciji Quick Stand. Prebacite se jednostavno i bez napora s čišćenja poda usisavačem na čišćenje srednje razine pomoću ručnog usisavača. Dok čistite ručnim usisavačem, četka i cijev jednostavno same stoje. Ne morate stavljati usisavač na pod ili ga vraćati na priključnu stanicu. Nakon toga jednostavno vratite ručni uređaj u cijev i nastavite čistiti pod.


Nozzle Foot Release
Nema više saginjanja za promjenu načina čišćenja.Mali korak. Veliki učinak. Sada možete jednostavno prijeći s čišćenja poda četkom na čišćenje visokih površina ili čišćenje mrlja s praktičnom usisnom cijevi - samo malim pokretom stopala. Praktična funkcija Nozzle Foot Release odvaja četku od cijevi samo jednim klikom vaše noge. Nikad se više nećete morati sagnuti kako biste ručno uklonili četku. Tako ćete uživati u ergonomskom, bržem čišćenju i usisavanju uskih mjesta u trenutku.


Easy Parking Clip
Bezbrižno parkirajte uređaj tijekom kratkog odmora.
Više ne morate vraćati uređaj u priključnu stanicu ili ga polagati na pod kada želite kratki odmor. Zahvaljujući funkciji Easy Parking Clip, uređaj možete s lakoćom postaviti bilo gdje - na rub namještaja, poput stola ili police, ili na naslon stolice. Bez brige. Osim toga, posebna površina kopče sprječava ogrebotine i klizanje. Usisavač je sigurno pričvršćen na svom mjestu, spreman za rad kad god poželite.


Lagani ručni usisavač
Jednostavno rukovanje zahvaljujući laganom i ergonomskom dizajnu.
Usisavanje ne bi moglo biti lakše. Praktičan ručni uređaj teži samo 1,4 kg - idealan za čišćenje stolova, namještaja, sofe ili prostora između njih. Osim toga, ručni usisavač Unlimited 7 ergonomski je dizajniran za praktično čišćenje. Budući da ne morate stalno pritiskati tipku za uključivanje, prsti su vam opušteni i imate veću fleksibilnost u svom rasponu pokreta. To vam omogućuje jednostavno i temeljito usisavanje samo jednom rukom.
3 postavke snage
Praktično upravljačko sučelje s 3 različite postavke.
Za različito su usisavanje potrebne različite postavke. Usisavač pruža upravljačko sučelje s 3 načina rada za svaki izazov. “Turbo” povećuje djelotvornost za teške zadatke, a pruža jednaku učinkovitost kao i usisavač s kabelom.2 Inteligentni “Auto” način rada prilagođava djelotvornost i vrijeme rada ovisno o podu i površini – bilo da je tepih ili tvrdi pod. A "Eco" pruža izuzetno dugo, optimalno vrijeme rada za svakodnevne zadatke čišćenja.


Auto način rada
Automatska prilagodba snage svim vrstam podova.
Ne trebate više razmišljati o pravoj snazi za određenu površinu. Inteligentni Auto način rada razlikuje i automatski prilagođava protok zraka prema vrsti poda – bilo da je to tepih, pločice, parket ili drveni pod. Praktični Auto način rada također pruža optimalnu ravnotežu između snage čišćenja i vremena rada. Budući da usisavač automatski prilagođava idealnu snagu za svaku površinu, više nikada nećete morati ručno mijenjati postavu tepiha i tvrdog poda.

 Jedna baterija za cijeli dom.

Većina uređaja ima različite vrste baterija, što može biti skupo. Zamjenjive baterije dio su jednog od najvećih sustava među više robnih marki za baterije od 18 V. Kompatibilne su s mnogim električnim i vrtlarskim alatom od 18 V marke Bosch i drugih, kao na primjer Gardena, Gloria, Wagner i Rapid.
Pametno otkrivanje baterije
Cleaning
Automatski optimizirana izvedba i vrijeme rada.

Zahvaljujući patentiranoj Bosch pametnoj tehnologiji otrkivanja baterije, naš bežični usisavač prepoznaje vrstu baterije u upotrebi i automatski optimizira djelotvornost za uklanjanje teške prljavštine ili vrijeme rada za pokrivanje velikih površina. Dakle, uživate u najboljem rješenju za svaki izazov.


Uživajte u posebno čistom zraku prilikom usisavanja. Sustav za filtriranje od metalne mreže usisavača Unlimited 7 jamči 99,9% filtracije fine prašine i čestica°. Zahvaljujući visokoj Bosch kvaliteti, posebno je dugotrajan, za dosljednu filtraciju tijekom mnogo godina. Štoviše, poseban sustav filtracije izrađen je od visokokvalitetne, izdržljive metalne mreže i doživotnog materijala za uložak filtra. Tako se možete opustti dok usisavate.


Jednostavno pražnjenje
EasyToClean
Jednostavno pražnjenje spremnika za prašinu, bez pranja filtra.
Pražnjenje spremnika za prašinu trebalo bi biti higijensko i bezbrižno. Spremnik možete isprazniti bez dizanja prašine, a filtar možete očitstiti bez pranja. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić te ga ispraznite izravno u koš.


RotationClean
EasyToClean
Brzo i jednostavno čišćenje filtra.
Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Brzo i jednostavno čišćenje bez pranja.


Unutrašnjost automobila općenito je težak prostor za čišćenje i često pri ruci nemate utičnicu. Zato ovaj usisavač ima savršenu dodatnu opremu koja vam je potrebna za čišćenje svakog kutka s lakoćom. Dugotrajno vrijeme rada i jednostavna upotreba znače savršen način čišćenja vašeg automobila.
2u1 četka za namještaj & četka za presvlake
Flexibility
2u1 četka za jednostavno i udobno čišćenje.

Kombinacija četke za namještaj i četke za presvlake čini čišćenje površina jednostavnim. Četka za namještaj posebno je prikladna za ladice, stolove i drugi namještaj s osjetljivim površinama. Ovisno o vašim potrebama, četku za namještaj možete brzo pretvoriti u četku za presvlake.
Duga savitljiva četka za pukotine
Flexibility
Više fleksibilnosti za teško dostupna mjesta

Duga savitljiva četka za pukotine olakšava rad i kod najtežih zadataka. Možete brzo očistiti iza namještaja, unutrašnjosti automobila, roleta, sjenila ili kutova.
Četka za madrac
ExcellentResults
Jednostavno, brzo i higijensko čišćenje vašeg madraca

Madrace je openito teško čistiti. Posebna četka idealna je za temeljito, brzo i higijensko usisavanje madraca i mjesta oko kreveta.
Priključna stanica
Jednostavna pohrana i punjenje u zidnoj priključnoj stanici.

Pohranjivanje i punjenje usisavača trebalo bi biti jednostavno i prikladno. Zahvaljujući tankom i funkcionalnom dizajnu usisavača Unlimited lako se pohranjuje i puni u zidnoj priključnoj stanici. Tu je i pohrana za dodatnu opremu koja štedi prostor, tako da vam je sve pri ruci kad vam zatreba. Zahvaljujući njegovom privlačnom dizajnu, usisavač Unlimited možete pohraniti čak i izravno u dnevnu sobu ili kuhinju – privući će poglede u vašem domu i uvijek je spreman za rad.

Više informacija
Proizvođač Bosch
Baterijski Da
Bežično vrijeme rada 40 min
Snaga 18 V
Garancija 2 godine

Čisti #LikeABosch

U periodu od 01.09.2023. do 01.02.2024. kupnjom određenih modela bežičnih usisavača BOSCH Unlimited 7 ili Unlimited 8 možete ostvariti povrat novca.
 
Za ostvarivanje prava na povrat novca, osim kupnje, potrebna je registracija, recenzija za uređaj i prijava za povrat novca ispunjavanjem obrasca. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Srodni artikli

Usisivač DYSON V8 ABSOLUTE NEW
Usisivač DYSON V8 ABSOLUTE NEW
Posebna cijena 429,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 479,00 €
-10%
-50€
Usisavač BISSELL CROSSWAVE PET PRO
Usisavač BISSELL CROSSWAVE PET PRO
Posebna cijena 388,12 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 597,12 €
-35%
-209€
Usisavač BOSCH BBS81PET Unlimited ProAnimal
Usisavač BOSCH BBS81PET Unlimited ProAnimal
Posebna cijena 339,66 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 424,58 €
-20%
-84€
Usisavač BOSCH BCH86HYG1
Usisavač BOSCH BCH86HYG1
Posebna cijena 269,25 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 359,00 €
-25%
-89€
Usisavač BOSCH BBS61PET2
Usisavač BOSCH BBS61PET2
Posebna cijena 322,39 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 358,22 €
-10%
-35€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje