Uvijač za kosu REMINGTON CI86X5 PROluxe

SKU
143-282497
86,14 €
Dodajte
Uvijač za kosu REMINGTON CI86X5 PROluxe je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNa zalihi
RijekaNije na zalihi

Volite li kreirati valovitu kosu, teksturirani pony rep ili glamurozne holivudske uvojke no brine vas što uslijed toplinskih tretmana boja vaše kose može izblijediti? Ne brinite više jer Advanced Colour Protect uređaj za oblikovanje kose koristi Unique Colour protect tehnologiju koja osigurava kreiranje uvojaka bez ugrožavanja vaše boje. Stvarajući optimalnu temperaturu za savršeno oblikovanje, ova tehnologija pomaže zaštititi obojenu kosu za dugotrajnu živahnost i sjaj.

Uz sloj od napredne keramike koji sadrži karite ulje i UV filtere, vrlo je jednostavno održavati vaše uvojke u odličnom stanju. Nanoseći mikro regenerator na kosu sa svakim pramenom kojeg uvijete, možete zapečatiti svoju boju i pojačati sjaj kose.

Inteligentni senzor topline za zaštitu boje omogućuje vam kreiranje frizura kao iz salona nakon kojih ste spremni za selfie, dok istodobno brine o vašoj kosi jer kontinuirano održava cijev na optimalnoj temperaturi za rad.

S brzim zagrijavanjem za 30 sekundi i 5 postavki temperature rada koje vam omogućuju da odaberete onu za vaš tip kose - nikada nije bilo jednostavnije izgledati besprijekorno. Neovisno o tome radi li se o valovitim uvojcima prirodnog izgleda ili velikim elastičnim uvojcima za izlazak s prijateljicama, ovaj uređaj ima cijev promjera od 25 do 38 mm koja vam daje slobodu stvaranje različitih modernih frizura. Uređaj ima i Grip Tech sloj koji će spriječiti da kosa sklizne s cijevi.
Pobrinite se za svoje uvojke
Stvorite željene kovrče dok istodobno pazite na svoju boju s Advanced Color Protect uređajem za oblikovanje kose. Njegov inteligentni senzor topline za zaštitu boje kontinuirano regulira temperaturu cijevi kako bi se spriječilo pregrijavanje - rezultat! Stoga budite spremni za izražavanje vlastitog jedinstvenog stila s povjerenjem, znajući da su vaše kovrče netaknute i da je vaša boja zaštićena.


Zarobite svoju boju i sjaj
S naprednim keramičkim slojem u kojem se nalaze karite i UV filteri, možete stvoriti prekrasne kovrče, dok istodobno brinete o vašoj kosi. Kako pomaže produljiti živahnosti kose i pojačava njezin prirodni, zdravi sjaj, možete stvoriti svaku kovrču i uvojak - s pouzdanjem koje daje samo prekrasna kosa. Dakle, kako to funkcionira? Cijev uređaja sadrži mikro regenerator natopljen UV filterima i karite uljem koji se prenose na kosu sa svakim oblikovanjem kose - pazeći da vaša kosa uvijek izgleda najbolje.
Jedinstvena tehnologija za zaštitu boje -Inteligentni senzor topline za zaštitu boje
+Sloj napredne keramike koji sadrži karite ulje i UV filtere
Pomaže zaštititi obojenu kosu pružajući dugotrajnu živahnost i sjaj boje
Cijev promjera 25 - 38 mm - stvara meke, prirodne kovrče & uvojke
Tipka za uključivanje / isključivanje senzora i LED indikator
Integrirani digitalni zaslon s 5 postavki temperature rada do 210°C
Grip Tech sloj - za oblikovanje bez stresa
Blokiranje željene temperature rada
Funkcija dodavanja jače temperature rada
Brzo zagrijavanje za 30 sekundi
Luksuzna torbica otporna na toplinu za pohranjivanje
Rukavica otporna na toplinu
Automatsko sigurnosno isključivanje nakon 60 minuta
Postolje otporno na toplinu
Hladan vrh
Univerzalni napon
Zakretni salonski kabel dužine 3 m

Više informacija
Proizvođač Remington
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje