Uvjeti dostave internet trgovine Harvey Norman

DOSTAVA I MONTAŽA

KAKO MOGU PROVJERITI CIJENU DOSTAVE?

Cijena se automatski prikazuje ispod odabranih proizvoda na 1. koraku košarice. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt. Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzmanje moguće.

VRŠITE LI DOSTAVU NA PODRUČJU HRVATSKE?

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i većinu otoka. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže trajektne luke.

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE SA ZALIHE?

Naručenu robu dostavljamo u roku od 3-5 radnih dana. U slučaju da se roba dostavlja na otoke ili zbog većih komada namještaja (spavaće sobe, kutne garniture, ormara i sl.) rok se može produžiti i do 10 radnih dana.

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE KOJI SE NARUČUJU?

U slučaju da proizvoda za koje ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke bit ćete obaviješteni putem telefona ili maila. Informaciju o roku isporuke možete dobiti upitom na mail: info@harveynorman.hr ili na broj telefona: 0800 024 026. Molimo Vas da na 2. koraku košarice, kod upisivanja kontaktnih podataka, obratite pozornost na točnost podataka.

VRŠITE LI USLUGU MONTAŽE?

Usluga montaže dostupna je na području grada Zagreba. U napomeni je potrebno napisati: “potebna je montaža”, a mi ćemo Vas naknadno kontaktirati putem telefona ili maila o cijeni i slobodnim terminima.

* Svi gore navedeni uvjeti vrijede isključivo za kupovinu putem online trgovine Harvey Norman.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje