Uvjeti dostave internet trgovine Harvey Norman

DOSTAVA I MONTAŽA

KAKO MOGU PROVJERITI CIJENU DOSTAVE?

Cijena se automatski prikazuje ispod odabranih proizvoda na 1. koraku košarice. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt. Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzimanje moguće.

VRŠITE LI DOSTAVU NA PODRUČJU HRVATSKE?

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i većinu otoka. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže trajektne luke.

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE SA ZALIHE?

Naručenu robu u pravilu dostavljamo u roku od 2-10 radnih dana ako je na našem skladištu, odnosno na zalihama. U pojedinim slučajevima (dostava na otoke, veći komadi namještaja, naručivanje i sl.) rok se može produžiti i na više od 10 radnih dana. O predviđenom roku dostave bit ćete pravovremeno obaviješteni, a za više informacija možete se javiti na naš mail: info@harveynorman.hr

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE KOJI SE NARUČUJU?

U slučaju da proizvoda za koje ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke bit ćete obaviješteni putem telefona ili maila. Informaciju o roku isporuke možete dobiti upitom na mail: info@harveynorman.hr ili na broj telefona: 0800 024 026. Molimo Vas da na 2. koraku košarice, kod upisivanja kontaktnih podataka, obratite pozornost na točnost podataka.

VRŠITE LI USLUGU MONTAŽE?

Usluga montaže vrijedi za namještaj i spavaće sobe, dostupna je na području grada Zagreba, Pule i Rijeke. U napomeni je potrebno napisati: “potebna je montaža”, a mi ćemo Vas naknadno kontaktirati putem telefona ili maila o cijeni i slobodnim terminima.

* Svi gore navedeni uvjeti vrijede isključivo za kupovinu putem online trgovine Harvey Norman.

 

 

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje