Uvjeti dostave internet trgovine Harvey Norman

DOSTAVA I MONTAŽA

KAKO MOGU PROVJERITI CIJENU DOSTAVE?

Cijena se automatski prikazuje ispod odabranih proizvoda na 1. koraku košarice. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt. Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzmanje moguće.

VRŠITE LI DOSTAVU NA PODRUČJU HRVATSKE?

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i većinu otoka. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže trajektne luke.

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE SA ZALIHE?

Naručenu robu u pravilu dostavljamo u roku od 2-10 radnih dana ako je na našem skladištu, odnosno na zalihama. U pojedinim slučajevima (dostava na otoke, veći komadi namještaja, naručivanje i sl.) rok se može produžiti i na više od 10 radnih dana. O predviđenom roku dostave bit ćete pravovremeno obaviješteni, a za više informacija možete se javiti na naš mail: info@harveynorman.hr . 

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE KOJI SE NARUČUJU?

U slučaju da proizvoda za koje ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke bit ćete obaviješteni putem telefona ili maila. Informaciju o roku isporuke možete dobiti upitom na mail: info@harveynorman.hr ili na broj telefona: 0800 024 026. Molimo Vas da na 2. koraku košarice, kod upisivanja kontaktnih podataka, obratite pozornost na točnost podataka.

VRŠITE LI USLUGU MONTAŽE?

Usluga montaže dostupna je na području grada Zagreba. U napomeni je potrebno napisati: “potebna je montaža”, a mi ćemo Vas naknadno kontaktirati putem telefona ili maila o cijeni i slobodnim terminima.

* Svi gore navedeni uvjeti vrijede isključivo za kupovinu putem online trgovine Harvey Norman.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje