Svi želimo trošiti manje električne energije u svakodnevnim poslovima i tako uštedjeti novac. To je osobito istinito sada, kada cijene energije naglo rastu. Osim promjene životnih navika, poput gašenja svjetla, uštedama će uvelike pridonijeti i korištenje štedljivih kućanskih uređaja.

Ekonomičnija budućnost

Kupnja štedljivih kućanskih uređaja ulaganje je u bolju i ekonomičniju budućnost.

Manja potrošnja, veća učinkovitost

Korištenjem energetski učinkovitih kućanskih uređaja možete smanjiti ukupnu potrošnju energije do 50%.

Veći uređaj ne znači i veću potrošnju

Energetski učinkoviti uređaji su štedljivi, ali istovremeno pružaju maksimalnu iskorištenost kapaciteta za vrhunsko korisničko iskustvo.

Revidirana ljestvica energetskih razreda

Revidirana ljestvica energetskih razreda od 2021. koristi ljestvicu boja od A do G, gdje energetska oznaka A označava iznimnu razinu štedljivosti. Razlika između štedljivih i energetski rasipnih uređaja bit će značajno velika na godišnjoj razini.

Jednostavna energetska učinkovitost

Kako biste bili potpuno sigurni u odabir novih uređaja, na našim smo proizvodima istaknuli oznake energetske učinkovitosti. Dodatne informacije će vas uputiti na potencijalne uštede električne energije i novca korištenjem uređaja iz višeg energetskog razreda.

Izračun uštede energije u kućanskim aparatima temelji se na usporedbi potrošnje uređaja po 1kg ili 1L kapaciteta između proizvoda različitih energetskih razreda. Uzete su u obzir prosječne vrijednosti različitih odabranih uređaja unutar svakog energetskog razreda. Kod perilica rublja uspoređujemo potrošnju razreda D s energetskim razredima A i B. Kod sušilica uspoređujemo energetski razred A+ s razredima A++ i A+++.

Pitate se koliko možete uštedjeti?

Provjerite koliko možete uštedjeti na potrošnji električne energije kada su u pitanju najveći potrošači među kućanskim aparatima.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje