Vitrina RIVERO II

SKU
143-1013045
589,00 €
Vitrina RIVERO II je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaZadnji komadi

Kolekcija RIVERO

Kako stvoriti jednostavnu, skladnu dnevnu zonu koja oduševljava svojim prigušenim, bezvremenskim i modernim stilom? Namještaj iz kolekcije RIVERO stvoren je za profinjene interijere u kojima se želimo opustiti. Kolekcija RIVERO dizajnirana je s ciljem održavanja udobnosti korištenja, ne zaboravljajući pitanje modernog, estetskog stila. Posvećeni dnevnom boravku i blagovaonici, omogućit će vam da uredite prostorije koje zrače mirom, redom i nekompliciranom elegancijom. Namještaj je izrađen od oplemenjenog iverala i dostupan je u elegantnoj kombinaciji boja tamnog hrasta i mat sive.

Vitrina RIVERO II

Vitrina RIVERO je komad namještaja koji će odlično funkcionirati u dnevnoj sobi, ali se može koristiti i za stvaranje ugodnog radnog mjesta kod kuće. Genijalan dizajn interijera posebno dobro funkcionira u malim sobama. Tražite li višenamjenski namještaj kompaktnih dimenzija i izvanrednih korisnih prednosti, nekonvencionalnu polica za knjige.

Vitrina RIVERO izrađena je od oplemenjenog iverala s metalnim elementima (ručke), te kaljenim staklom (staklena fronta) i atraktivnih boja tamno smeđe i sive (Dark Flagstaff Oak i Silicon Gray). Namještaj ima veliki kapacitet za pohranu i atraktivan dizajn. Moderna, asimetrična vitrina savršeno pristaje uz LED rasvjetu koja je dostupna po izboru.

Elegantna vitrina pružit će vam prostor potreban za prezentaciju ukrasnih stvari, okvira i dodataka koji se svakodnevno koriste u blagovaonici i dnevnom boravku. Istodobno stvara prostranu zatvorenu zonu u kojoj možete sakriti sve što ne bi trebalo biti vidljivo. Održavajte red u dnevnom boravku zahvaljujući modernom namještaju.

Vitrina RIVERO savršeno se uklapa u skandinavski, loft, vintage ili moderan stil uređenja prostora.

Prednosti namještaja za dnevnu sobu RIVERO:

Vintage dizajn.
Jedinstvene boje i jednostavni oblici u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima.
Veliki izbor elemenata za dnevni boravak ili blagovaonicu.
Jednostavnost oblika.
Lako održavanje.

Značajke:

Boja:
Nature tamna boja hrasta (Dark Flagstaff Oak) i mat siva (Silicon Gray) 

Materijal:
Oplemenjeni iveral, Metal, Kaljeno staklo, Staklo

Funkcija:
Vitrina s ladicom (tiho zatvaranje) i policama

Broj vrata:
2 + 1 (od kaljenog stakla)

Broj polica:
2 + 1 (staklena)

Broj ladica:
3

Ukupni broj odjeljaka:
9

Dimenzije:

Širina: 124 cm
Visina: 143 cm
Dubina: 40 cm

Elementi iz kolekcije RIVERO.

Kolekcija CESTINO

Napomena: Slike artikala su simbolične.

Za sve dodatne informacije o izvedbama, boji i funkciji stola, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija

Materijal izrade - Osnovna konstrukcija ploča iverica oplemenjena melaminskom sjajnom folijom, puno drvo;metalni okov: iver vijci, vijci, konfirmat vijci, ekscentri, metalne otklopne zglobnice, plastične kapice, plastični i metalni dijelovi, drvene tiple (moždanici).

Održavanje: Povremeno obrisati vlažnom, dobro ocijeđenom krpom, uz uporabu blagog deterdženta. Nikako ne upotrebljavati abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Iveral/Staklo
Boja Tamno smeđa
Visina 143 cm
Širina 124 cm
Dubina 40 cm
Meko zatvaranje Da

Montaža:
Namještaj se isporučuje rastavljen u paketima za samostalnu montažu. Proizvod mora biti sastavljen prema priloženom priručniku s uputama.

Uvjeti korištenja:
Namještaj treba koristiti za njegovu namjenu - u zatvorenom prostoru i zaštićen od atmosferskih utjecaja. Preporuča se da se na namještaj ne stavljaju vrući predmeti. Za čišćenje površine koristite blago vlažnu, meku krpu, a zatim obrišite suhom. Za jače prljavštine možete koristiti blagi deterdžent za čišćenje namještaja.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje