Polipol - vodič za kupovinu!

POLIPOL je njemačka marka vrhunskih sjedećih garnitura s tridesetogodišnjom tradicijom beskompromisne kvalitete života. POLIPOL modularne garniture za sjedenje nude bezbroj mogućnosti i prilagođavaju se raznolikim potrebama suvremenog života. Vrijeme je da unesete dozu elegancije i udobnosti u svoj život i dnevni boravak!

Različiti stilovi za svačiji ukus

Sjedeće garniture POLIPOL prilagodljive su različitim ukusima. Možete birati između suvremenijih i modernijih stilova, a dostupni su i modeli klasičnijeg dizajna. Sjedeće garniture stilski su prilagođene raznim garniturama za dnevne sobe, a uvijek nude vrhunsku kombinaciju udobnosti, korisnosti i elegancije.

Beskrajne mogućnosti prilagodbe

Sjedeće garniture spadaju u kategoriju modularnog namještaja, što znači da ih možete sastaviti i prilagoditi tako da odgovaraju velikim, malim, a opet neobičnim dimenzijama dnevnih boravaka.

Dodatne funkcije

Sjedeće garniture POLIPOL također se mogu pohvaliti brojnim različitim značajkama koje će unijeti još više udobnosti u vašu dnevnu sobu. Možete birati između širokog raspona različitih značajki koje se razlikuju ovisno o modelu sjedeće garniture.


Mogućnost pomoćnog ležaja

Svoju garnituru za sjedenje POLIPOL možete u bilo kojem trenutku promijeniti u udoban krevet za goste ili kad jednostavno želite više prostora za odmor i opuštanje.

Prostor za odlaganje

Prostor za odlaganje ispod sjedišta sjedeće garniture izuzetno je prikladan za odlaganje posteljine, deka ili drugih predmeta.

Podesivi nasloni za glavu

Podesivinasloni pružaju sjajnu potporu za glavu i vrat kad vam zatreba. Oni su ujedno i prekrasan stilski dodatak čitave sjedeće garniture.

Naslonjač

Naslonite se natrag, podignite noge i uživajte! Električni naslonjač pogodan je za sve koji se žele odmoriti i opustiti na svojoj sjedećoj garnituri.

Podesivi naslon za ruke

Čitanje knjige ili prelistavanje vašeg omiljenog časopisa bit će mnogo lakši i ugodniji s podesivim naslonom za ruke.

Podesiva dubina sjedala

Kada vam je potrebno više prostora za sjedenje ili ležanje, prilagodljiva dubina sjedala je pravi izbor za vas.

Pomoćni nasloni za leđa

Za olakšanje kralježnice je najprikladniji povući pomoćni naslon za leđa. Nagib možete prilagoditi na bilo koji način koji želite.

Materijali i boje

Sjedeće garniture POLIPOL u potpunosti su izrađene od najboljih materijala pružajući izvrsnu prozračnost, beskompromisnu udobnost i trajnost. Također, garniture za sjedenje POLIPOL pružaju bezbroj mogućnosti paleta boja u kojoj ćete zasigurno pronaći pravu nijansu za vaš dnevni boravak.


Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje