Vrtna fotelja TALARA

SKU
143-1005318
6.590,00 kn
Nedostupno

Vrtna fotelja TALARA

Vrtna kolekcija TALARA - Sastavite svoj set
Izaberite između fotelje, dvosjeda, klub stolića i stolića i stvorite vrtni set prema vašim željama.

Stvorite savršenu atmosferu s vrtnim namještajem izrađenim od izdržljivog masivnog drveta akacije u kombinaciji s atraktivnim i jakim poliesterskim užetom i lijepom i izdržljivom pločom Teraco. U svom prirodnom izgledu, koji će s godinama još patinirati i s bež presvlakama, izvrsno će se uklopiti u bilo koju terasu ili vrt. Budući da je izrađen od trajnih materijala, vi i vaši najmiliji uživat ćete u ugodnim toplim večerima dugi niz godina.

Značajke:

Materijal: Akacija / Poliestersko pletivo
Boja: Natur
Uključuje jastuk

Dimenzije: (Š x D x V)

Fotelja: 86 x 80 x 63

Deklaracija: Materijal izrade: osnovna konstrukcija, noge, sjedalo, naslon, rukonaslon: masivno drvo ezgote. Ojastučenje: PU pjena, presvučeno dekorativnom tkaninom. Okov:metalni spojni elementi.

Održavanje Najbolje što možete učiniti za svoj drveni namještaj je premazati ga uljem odmah nakon raspakiranja i sastavljanja. Iako je ovaj drveni vrtni namještaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet prije početka korištenja, čim ga smjestite u željeni prostor. Pripazite na odabir ulja za premazivanje koji će najbolje zaštiti vaš drveni namještaj. Prije redovnog premazivanja drveni vrtni namještaj temeljito očistite.Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo. Osim toga, uvijek pratite upute koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Namještaj od drva mora biti potpuno suh prije nanošenja uljnog tretmana. Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tijekom vrtne sezone i netom prije pospremanja preko zime. Drveni namještaj duže će ostati kao nov ako ga adekvatno skladištite preko zimskog perioda. Drveni namještaj ne bi smio stajati na suhom i toplom prostoru jer ga takvi uvjeti mogu isušiti. Umjesto toga, spremite namještaj u garažu ili drugi prostor koji je dovoljno provjetren, ali zaštićen od kiše i snijega.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Akacija

Srodni artikli

Vrtna garnitura RIMINI
Vrtna garnitura RIMINI
Posebna cijena 17.590,00 kn
-9%
-1879kn
Vrtni dvosjed TALARA
Vrtni dvosjed TALARA
10.590,00 kn
Vrtni set WOODLAND II
Vrtni set WOODLAND II
23.469,00 kn
Vrtni set WATERFALL
Vrtni set WATERFALL
15.749,00 kn
Vrtni set FEEL Lounge
Vrtni set FEEL Lounge
Posebna cijena 19.990,00 kn
-25%
-7009kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje